- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ανεβάζει ρυθμούς ο Δημήτρης Βεργίνης

Η σκληρή καθημερινότητα της προετοιμασίας στο Ιβανώφειο συνεχίζεται, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να αισθάνεται ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι Τσαϊρέλης, Γκιουζέλης και Φίλλιος, που τον προβλημάτισαν με τους τραυματισμούς του το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είναι πλέον ετοιμοπόλεμοι.

Πολύ κοντά σε αυτό το επίπεδο κινείται και ο Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος, λόγω μιας μυικής θλάσης, δεν κατόρθωσε να λάβει μέρος σε κανένα από τα τέσσερα δυνατά φιλικά, που έδωσε ως τώρα η ομάδα.

Ο έμπειρος γκαρντ είναι πλέον σε θέση να “βγάζει” το μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος και δεν γεννάται ζήτημα μη συμμετοχής του στιε επίσημες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Λευκωσίας.

Αυτό το γεγονός θα σημάνει ότι η τεχνική ηγεσία θα διαθέτει για πρώτη φορά από την έναρξη της προετοιμασίας το πλήρες εύρος της βασικής γραμμής του rotation στην περιφέρεια, με Μπόουλιν, Χάνλαν, Τσίλντρες, Βεργίνη στη διάθεσή του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ, κείμενο που λέει "w.kiddo.g Mo ESPRES tus"