Δυνατά για Χουάντερσον και Λεοζίνιο!

Υψηλότατες βλέψεις ενίσχυσης για τον Ηρακλή, που επιχειρεί “colpo grosso” με την επιστροφή των δύο εξαιρετικών και βαθύτατα έμπειρων Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως αναφέρει αναλυτικά το ρεπορτάζ του soccerpractor.blogspot.com:

Για… πολύ «μεγάλα ψάρια» θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι ο Ηρακλής, όχι φυσικά για τα δικά του συνήθη στάνταρ, όσο για αυτά ομάδας Γ΄ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο Ημίθεος έχει απλώσει… δίχτυ, με αρκετές αξιώσεις, για να ντύσει ξανά στα κυανόλευκα τους παλιούς γνώριμους Βραζιλιάνους, Σίλβα Χουάντερσον και Σάλες Λεοζίνιο!

Κινήσεις ουσίας και εντυπωσιασμού, που αν γίνουν θα… ρίξουν τα «τσιμέντα» και θα κάνουν ασυναγώνιστο το ρόστερ, πολυτελέστατο για τα στενά όρια του 1ου ομίλου.

Θα είναι η έννοια της υπέρβασης, οικονομικά και ως ηγετικές προσωπικότητες, γενικότερα. Παικτών που είναι καταξιωμένοι στην Α΄ Εθνική, στο ελληνικό πρωτάθλημα, άκρως ποιοτικοί, πολύ έμπειροι και με αρκετή «δόση» από Ηρακλή… Σούπερ Λιγκ 1. Που ξυπνούν όμορφες αναμνήσεις στον κόσμο και μπορούν να καλλιεργήσουν μεγαλύτερη ελπίδα και αισιοδοξία για καλύτερες μέρες.

ΠΡΩΤΗ ΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΒΕΛΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Όσο για το χρονικό του ενδιαφέροντος; Παραμένει πολύ πρώιμο. Ο Βραζιλιάνος ατζέντης τους, Τζουζέπε Βέλα Τζούνιορ, δέχτηκε κρούση τις τελευταίες ώρες από στελέχη του Ηρακλή, που γνωστοποίησαν σε πρώτη φάση το ενδιαφέρον τους.

Είναι πιθανό ο εκπρόσωπός τους να έχει απευθείας συνομιλία με τον βασικό χρηματοδότη του εγχειρήματος, Θοδωρή Δρακόπουλο.

Φυσικά, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, ούτε προχωρημένο.

Το «φλερτ» όμως είναι υπαρκτό και… εξελισσόμενο!

Αναμένεται να κλιμακωθεί, με υποβολή επίσημης πρότασης, που αν είναι σε φυσιολογικά πλαίσια είναι πιθανό να οδηγήσει στο «ναι», και το νέο «γάμο» των δυο πλευρών, προς… τέρψη φιλάθλων, αλλά και του προπονητή, Γιώργου Ακριτόπουλου, που περιμένει ενισχύσεις από το πάνω ράφι, για αλλαγή επιπέδου και ταχύτητας στο δυναμικό.

Ώστε όλοι να πάρουν το σαφές μήνυμα επιστροφής και να μην εγείρονται ερωτηματικά, από φίλους και… εχθρούς.

ΘΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του «Λέο» και του «Χουάν», αμφότεροι είναι θετικοί στην προοπτική της επιστροφής, με τα… στοιχειώδη, όχι μόνο χρήματα, αλλά και πρωταγωνιστικούς στόχους, αντάξιους του γνώριμου Ηρακλή, που φυσικά θα «θεριέψουν» με ενδεχόμενη δική τους παρουσία.

Άλλωστε, παραμένουν ελεύθεροι, χωρίς προχωρημένες επαφές με άλλες ομάδες, ο μεν Χουάντερσον στην Αθήνα και ο δε Λεοζίνιο στη Βραζιλία.

Περιμένοντας απλά το σινιάλο για να γυρίσουν στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη, «απογειώνοντας» το φετινό πρότζεκτ.

Ο Ηρακλής είναι… Ηρακλής στα δικά τους μάτια, άσχετα με την κατηγορία συμμετοχής. Και το πλάνο επανεκκίνησης και πρωταθλητισμού δεν μπορεί να τους αφήσει αδιάφορους.

ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Πιο εφικτή αρχικά φαντάζει η περίπτωση του Χουάντερσον, λόγω εξασφαλισμένης άδειας παραμονής, ενώ πιο σύνθετο είναι το θέμα του Λεοζίνιο, το οποίο αν δε διευθετηθεί (απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες) ίσως “μπλοκάρει” τη μεγάλη επιστροφή του.

Λεοζίνιο: Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον Ηρακλή

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top