Δρακόπουλος: “Με γεμάτο Ιβανώφειο, αλλάζουν τα δεδομένα για τον Ηρακλή”

Οι τοποθετήσεις του προέδρου της ΚΑΕ για το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο του Ημίθεου.

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος σημείωσε στο Metropolis 95,5:

Για τα ζητήματα που υπήρξαν: «Υπήρχε μια ομάδα με μια ορισμένη δομή για να παίξει στη Γ Εθνική. Θα υπάρξει προσθήκη 6-7 παικτών για να ανεβεί κατηγορία. Θα είμαστε 4 από Ηρακλή και 5 από Αμπελοκήπους. Το σχήμα θα ανακοινωθεί μέχρι αύριο».

Για το ότι γνωρίζει από ποδόσφαιρο και τη φιλοσοφία του: «Η φιλοσοφία μου είναι να μην επεμβαίνω στο αθλητικό κομμάτι και να το αφήνω στον εκάστοτε προπονητή. Είναι πιο έντιμο και αν κάτι δεν πάει καλά μπορώ να αποδώσω ευθύνες για τις επιλογές των παικτών».

Για το μπάτζετ: «Φέτος το μπάτζετ είναι μικρό. Αν ανεβεί η ομάδα θα υπάρχουν άλλα θέματα και χορηγοί. Το ποδόσφαιρο έχει δυο διάφορες με το μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο δυνατός. Το δεύτερο είναι ότι στο μπάσκετ δεν μπορεί να βγάλεις λεφτά. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να μη βάλεις και καθόλου λεφτά. Αν κάνεις μια καλή οργάνωση, το σωματείο μπορεί να βγάλει τα έξοδά του».

Για το αν υπάρχουν άλλες συμφωνίες: «Θα ανακοινώνονται. Ένας εξ αυτών είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Αν οι παίκτες έχουν και παλιότερη σχέση με τον Ηρακλή ακόμα καλύτερα».

Για το μπάσκετ, την πιθανή επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και τα τηλεοπτικά: «Έχω την ελπίδα ένα 20-30% θα μας επιτρέψουν. Είναι αλλοίωση πρωταθλήματος. Στο γεμάτο Ιβανώφειο η απόδοση του Ηρακλή ανεβαίνει. Για τα τηλεοπτικά δεν μπορεί να μιλήσει κανείς ακόμα».

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top