Ν. Παπαδόπουλος: “Περήφανος, που υπήρξα προπονητής του Ηρακλή”

“Κρίμα ό,τι συμβαίνει σε αυτήν την ομάδα, πρέπει να βρεθεί επενδυτής”, υπογραμμίζει ο πρώην “κυανόλευκος” κόουτς.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε σε συνέντευξή του στην TV100 ο Νίκος Παπαδόπουλος:

Η αρχική του τοποθέτηση: «Μιλάμε για ένα τεράστιο σωματείο. Ένα σύλλογο με τεράστια ιστορία. Λείπει πολύ. Εγώ τον έζησα τρία χρόνια κι είμαι περήφανος που ήμουν προπονητής σε αυτή την ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει σε αυτό το σύλλογο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας σύλλογος που έχει πουλήσει ποδοσφαιριστή 1.2 εκατομμύρια (τον Βελλιο),να έχει πουλήσει τον Λάμπρου κι παράλληλα να έχει τεράστια χρέη. Δεν κάνει καλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο να λείπει ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Για την επόμενη μέρα του ΗΡΑΚΛΗ: «Παρακολουθώ τις εξελίξεις,βρέθηκε μια λύση με τον Κ.Δρακοπουλο κι κάτι άρχισε να υπάρχει. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν υπάρχει ένας επενδυτής να πάρει αυτή την ομάδα. Κι είναι κρίμα,γιατί είναι μεγάλη επένδυση ο ΗΡΑΚΛΗΣ με όλες αυτές τος δυνατότητες που έχει για να μεγαλουργήσει. Στεναχωριέμαι πολύ. Έχω εισπράξει αγάπη από το κόσμο.»

Για την αποθέωση του κόσμου μετά το παιχνίδι με τη Ξάνθη: «Σε καμία ομάδα στο κόσμο,δεν θα έκανε ο κόσμος αυτό το πράγμα. Κάτι παρόμοιο έγινε κι σε αγώνα της football league. Είναι κρίμα για το σύλλογο. Εκεί την εποχή είχε παιδιά νεαρά κι θα μπορούσε να είχε για 7-8 χρόνια κορμό ομαδας συν προσθήκες κάθε χρόνο κι να βρίσκεται στη superleague. Δυστυχώς σε εκείνο το Ματς με τη Ξάνθη,δεν μπορέσαμε να περάσουμε.»

Για τους παραγοντες του Ηρακλη: «Είναι άδικο,είναι η μοναδική ομάδα που δεν έπεσε αγωνιστικά. Όλοι έχουμε μεγαλώσει με τον Ηρακλη. Αυτές οι ομάδες με κόσμο να είναι στη superleague. Πρέπει όλοι οι παράγοντες να κάτσουν στο τραπέζι για το καλο του συλλόγου,να βρουν έναν επενδυτή ώστε να προχωρήσει αυτή η ομάδα”.

Απομαγνητοφώνηση: 1000 Χρόνια Ηρακλής.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top