- Bluearena - https://bluearena.gr -

Επιστολή του Ομίλου 1899 προς τον πρωθυπουργό για τον ΓΣ

Η επιστολή του Ομίλου 1899 προς τον πρωθυπουργό:
“Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας αξιότιμο κύριο Κυριάκο Μητσοτακη!
 
Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ  με την υπεραιωνόβιο προσφορά του στον αθλητισμό,με τους δεκάδες ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές, ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ με την τεράστια εθνική προσφορά για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης  από τους τούρκους,ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ των εθνικών ηρώων Γ.Ιβάνωφ και Γ.Κατσάνη,ο ΓΣ ΗΡΑΚλΗΣ με την τεράστια κοινωνική προσφορά του στον ιστό της πόλης,ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ δεκάδων αθλητικών τμημάτων και των χιλιάδων αθλητών,ζητά από εσάς την άμεση λύση του προβλήματος που ταλανίζει τον σύλλογο αρκετά χρόνια τώρα!
Δεν μπορεί τα λάθη κάποιων πρώην διοικητικών παραγόντων να κρατούν σε αδράνεια ένα σωματείο με χιλιάδες αθλητές!
Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν είναι στρατηγικός κακοπληρωτής!
Προσέφερε δυο φορές τα γήπεδα του στον δήμο και στο Πανεπιστήμιο!
Ζητούμε άμεση λύση ώστε με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας μας να δώσουμε την δυνατότητα στους νέους της πόλης να αθληθούν και στο σωματείο να αποπληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις του προς το κράτος.
 
Ταυτόχρονα  θα δώσει το έναυσμα για τη δημιουργία δύο εμβληματικών έργων σε δύο στρατηγικά σημεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης: στο κέντρο και στην καλαμαρια.Θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων με ποιοτικούς χώρους άθλησης. Θα ενισχυθεί ο τουρισμός με πιθανή κατασκευή ποιοτικών ξενοδοχείων, χώρων διοργάνωσης συνεδρίων κοκ. Θα προσελκύσει εισροή κεφαλαίων και θα δημιουργήσει εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας για την κατασκευή και τη λειτουργία των έργων, χωρίς καμία επιβάρυνση του Έλληνα πολίτη. Περαιτέρω, θα προσελκύσει επενδυτικό ενδιαφέρον για περαιτέρω επενδύσεις γύρω από τις δύο αυτές περιοχές (αθλητικά, τουριστικά και εμπορικά clusters).
Μετά τιμής
Όμιλος 1899″.