- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δοκιμάζει Κοβάτση και Τσολακίδη – Στο στόχαστρο παίκτες Super League

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του soccerpractor.blogspot.com:

Αρκετοί παίκτες αξιολογούνται καθημερινά στον Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για ενίσχυση, μετά την έλευση των Πουρτουλίδη, Τσίτα και Πιπερτζή.

Από το μικροσκόπιο του Γιώργου Ακριτόπουλου πέρασαν σήμερα οι εξτρέμ, Δημήτρης Κοβάτσης και Γιώργος Τσολακίδης και ίσως υπάρξουν προσεχώς εξελίξεις, αφού πρώτα περάσουν από… κόσκινο.

Ο πρώτος είναι 25χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός που έπαιζε σε Αλμωπό Αριδαίας, Νέστο Χρυσούπολης, Μακεδονικό, Γιαννιτσά, Ζάκυνθο, Ηλυσιακό και Κ20 Ατρομήτου.

Ο Τσολακίδης είναι 22χρονος Κιλκισιώτης winger, που έπαιζε στον ΠΑΣ Πρέβεζα μέχρι πρότινος και ακόμα σε Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς (Γ΄ Εθνική πρόπερσι, με καλές παρουσίες) και Καβάλα (Φούτμπολ Λιγκ πέρυσι το πρώτο εξάμηνο), ενώ πρόσφατα βρέθηκε κοντά στην επιστροφή του στους Καβαλιώτες.

Η πρώτη εντύπωση ήταν θετική και ίσως αποκτηθεί ένας ή και οι δυο, για να «γεμίσει» το ρόστερ και να υπάρχουν περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερος ανταγωνισμός.

Βεβαίως, αποφάσεις για τους δυο προαναφερθέντες θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες (ανάλογα και με τα υπόλοιπα ονόματα που ίσως πέσουν στο «τραπέζι»), ενώ συζητήσεις υπάρχουν και για μεταγραφικά «μπαμ», με παίκτες από Α΄ Εθνική (οι εναλλακτικές είναι εξίσου… ηχηρές, για κάθε ομάδα Γ΄ Εθνικής).