Ποντίκης: “Ατυχής η τοποθέτηση Δρακόπουλου”

Η θέση του μέλους της επιτροπής επανεκκίνησης για τις τελευταίες εξελίξεις στο “κυανόλευκο” ποδόσφαιρο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Νίκος Ποντίκης στο Metropolis 95,5:

«Δυστυχώς εκεί που πήγαμε να ηρεμήσουμε και φάνηκε να παίρνουν το δρόμο τους τα πράγματα, χωρίς να καταλάβω γιατί, προέκυψαν αυτά τα προβλήματα. Πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ τη δήλωση του κ. Δρακόπουλου που το λιγότερο είναι ατυχής. Τον σέβομαι και τον σεβόμαστε όλοι για το γεγονός πως βοήθησε το μπάσκετ του Ηρακλή, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ποιοι είναι οι εμείς και ποιοι οι άλλοι. Να μας εξηγήσει τους λόγους».

Για την τοποθέτηση Δρακόπουλου για τους λανθασμένους λογαριασμούς και το ότι δεν χρειάζεται να βάλει το χέρι στην τσέπη ο κόσμος:

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν νομίζει ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί μας, ας προχωρήσει μόνος. Αυτή την Επιτροπή την επέλεξε ο κόσμος μέσα από Γενική Συνέλευση για την Επανεκκίνηση. Έγινε η επανεκκίνηση. Αν νομίζει ο κ. Δρακόπουλος ότι δεν χρειαζόμαστε, κανένα πρόβλημα. Είμαστε χρόνια στον Ηρακλή και η προσφορά μας είναι τέτοια που μπορούμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια και να κοιτάξουμε στα μάτια τον κόσμο».

Για τους λόγους που χαρακτηρίζει ατυχή τη δήλωση Δρακόπουλου:

«Είναι ατυχής η δήλωση. Αυτοί και εμείς, δεν δείχνει κάτι σωστό. Τι θα πει αυτοί κι εμείς; Ο ίδιος ας το εξηγήσει. Δεν ακούγεται καλά το αυτοί κι εμείς. Όλοι στην Επιτροπή είμαστε αξιοπρεπέστατοι και με ιστορία στον Ηρακλή. Αποσυρόμαστε. Πάντα είμαστε εργάτες του Ηρακλή, όποτε χρειάζεται. Το κάναμε και πριν από 3 χρόνια και αναλάβαμε την ομάδα τη βγάλαμε από τη Γ Εθνική στη Β’ Εθνική».

Για το αν οι άνθρωποι της Επιτροπής είχαν συγκεντρώσει χρήματα, ενώ ο Δρακόπουλος έχει εξασφαλισμένο το μπατζετ:

«Αυτό είπαμε. Αφού πληρώνει ας επιλέξει ο ίδιος τους ανθρώπους. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι με τη συνδρομή του κόσμου μαζέψαμε στη Γ’ Εθνική χρήματα, με οικονομικό απολογισμό κάθε μήνα, τρέξαμε την ομάδα και βγάλαμε αξιοπρεπώς τη χρονιά. Το ίδιο θα κάναμε και τώρα. Το μήνυμα το δικό μου είναι αυτή τη στιγμή που ο Ηρακλής είναι σ’ αυτή την κατάσταση δεν περισσεύει κανείς. Δεν χωρούν διχασμοί. Αλλά η δήλωση του κ. Δρακόπουλου είναι διχαστική».

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top