- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ζιάγκος: “Ένα ακόμη βήμα μπροστά”

Όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Ζιάγκος για την εμφάνιση του Ηρακλή στην αναμέτρηση του ΣΕΦ:

«Τεστάραμε τη σωματική και πνευματική μας ανθεκτικότητα απέναντι σε μία ομάδα της ευρωπαϊκής ελίτ. Νιώθουμε ότι κάναμε ένα βήμα προς τα εμπρός ακόμα, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τη συνολική εικόνα της ομάδας αλλά και από επιμέρους καταστάσεις σε επίθεση και άμυνα, πάνω από όλα ευτυχείς, γιατί βλέπουμε τους τραυματίες να επιστρέφουν και να ενσωματώνονται σχετικά γρήγορα.

Περιμένουμε και το Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος είναι η τελευταία επιστροφή από τις ολιγοήμερες απουσίες που μας στοίχισαν σε χρόνο και ποιότητα σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Κρατάμε αρκετά καλά κομμάτια που μπορούμε να επενδύσουμε για τη συνέχεια αλλά πολύ περισσότερο τα επιμέρους κομμάτια που πρέπει να βελτιώσουμε.

Είμαστε σε καλό επίπεδο σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας, κοντά στο 50 – 60%, και στο βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε να φτάσουμε. Όπως έχω ξαναπεί μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν, είναι αρκετά νωρίς, τα παιδιά τώρα γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι μία καινούρια ομάδα, τώρα αφομοιώνουν τους ρόλους, τη φιλοσοφία της ομάδας, τις αρχές, το παιχνίδι και τώρα διαμορφώνεται η χημεία και η συνοχή που θέλουμε να αποκτήσει η ομάδα σε βάθος χρόνου».