Ακριτόπουλος: “Μιλάμε για τον μεγάλο Ηρακλή και απαιτείται σημαντική ενίσχυση”

“Είμαστε κοντά σε Τσίτα και Παντελίδη – Η ομάδα έχει τεράστιο κόσμο και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες – Ο Ηρακλής πρέπει να βρει τη χαμένη ταυτότητά του”, τονίζει ο κόουτς των “κυανολεύκων”.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η τοποθέτηση του Γιώργου Ακριτόπουλου στο metrosport.gr:

«Εδώ και δυο εβδομάδες έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας και δεν μπορείς να βγάλεις τα απαραίτητα συμπεράσματα από ένα φιλικό παιχνίδι. Ο Εθνικός Σοχού έδειξε πιο έτοιμος από εμάς. Έχω ένα ρόστερ 27 παικτών αυτή τη στιγμή και χθες είχα την ευκαιρία να δώσω σε όλους χρόνο συμμετοχής. Φάνηκε σε ποιες θέσεις θέλουμε ενίσχυση. Αν μιλούσαμε για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων θα σας έλεγα ότι με αυτό το ρόστερ θα κάναμε μια αξιόλογη πορεία στην Γ΄ Εθνική.

Όμως τώρα μιλάμε για τον Ηρακλή, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και κόσμο και πίεση. Θέλουμε τρομερή ενίσχυση με έμπειρους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά ώστε σκαλί σκαλί, να επιστρέψει άμεσα εκεί που αρμόζει ο σύλλογος. Ήδη έχουμε ανακοινώσει τον Νίκο Πουρτουλίδη και βρισκόμαστε πολύ κοντά στους Θωμά Τσίτα και Δημήτρη Παντελίδη. Σε 2-3 μέρες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, αφού σε 20 μέρες ξεκινάμε και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε ένα δύσκολο Πρωτάθλημα αυτό της Γ΄Εθνικής. Έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας για να ετοιμάσουμε την ομάδα.

Aν μιλάμε για την πόλη μας και τον Ηρακλή που έχουν περάσει παίκτες όπως ο Χατζηπαναγής εδώ τελειώνουν οι λέξεις στο ποδόσφαιρο. Ο κόσμος παρά τις δυσκολίες και τις πίκρες, παραμένει δίπλα στην ομάδα που αγαπά. Ο Ηρακλής πρέπει να βρει την ταυτότητά του και την χαμένη του αίγλη. Θέλει τρομερή οικονομική δύναμη για να επιστρέψει ο σύλλογος στα μεγάλα σαλόνια».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top