Ιωακειμίδης: “Χωρίς αυτήν τη συμφωνία, ο Ηρακλής θα εξαφανίζονταν”

Ο παράγοντας του Ημίθεου τοποθετείται, σχετικά με τη συμφωνία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι θέσεις, που εξέφρασε ο Κώστας Ιωακειμίδης στον Focus 103,6:

Για την λύση και την συμφωνία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Υπήρχε ειλικρίνεια από την πρώτη στιγμή με τους ανθρώπους των Αμπελοκήπων και βρήκαμε ένα ήρεμο λιμάνι με απάνεμα νερά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Σημερα και τυπικά τελείωσε το θέμα.

Με την Τρίγλια, ήταν δική της ευθύνη που δεν προχώρησε το θέμα. Δεν πήρε το ΟΚ από τον δικό της τον ερασιτέχνη και κάπου εκεί σταμάτησαν οι συζητήσεις.

Δεν έχουμε αποφασίσει ποιοι από εμάς θα είμαστε στο διοικητικό σχήμα της ομάδας. Μιλήσαμε με τον κ. Δρακόπουλο και έδειξε θετικός να βρίσκεται στο σχήμα και να βοηθήσει, θα δούμε ποιοι θα είναι οι άλλοι δυο. Ο Λάκης Παπαϊωάννου θα είναι τεχνικός σύμβουλος της ομάδας και θα βοηθήσει με την εμπειρία του. Η ομάδα έχει προπονητή.

Καθοριστική η συμβολή του κ. Δρακόπουλου για να προχωρήσει αυτή η συμφωνία. Είναι δυνατός επιχειρηματίας και οικονομικά και από πλευράς επικοινωνίας. Υπάρχει ένας ακόμα άνθρωπος που βοηθάει τον σύλλογο που για λόγους δικούς του δεν θέλει να αποκαλύψει, βοηθάει εδώ και καιρό την ομάδα και θα συνεχίσει να βοηθάει, δίνοντας ήδη την πρώτη δόση. Δεν έχει σημασία τόσο το ποσό, όσο το να είμαστε αγαπημένοι. Αυτό έλειψε από την οικογένεια του Ηρακλή όλα αυτά τα χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια έχουν δημοσιευτεί δηλώσεις που δεν ήταν… δηλώσεις και γεγονότα που δεν ήταν… γεγονότα, που δημιούργησαν κατά καιρούς προβλήματα. Δεν ήθελα να μιλήσω όλο αυτό το διάστημα, σήμερα όμως που τελείωσε και τυπικά το έργο, μπορώ να μιλήσω. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά με την ομάδα και σύντομα θα βρίσκεται εκεί που τις αξίζει.

Όλα προβλέπονται στο μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφηκε. Δεν χρειάζεται να πούμε λεπτομέρειες αυτή την στιγμή. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση και όταν έρθει η ώρα θα γίνουν γνωστά περισσότερα. Όταν έρθει με το καλό η άνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες μπορεί να μείνει κοντά μας ο κ. Ζαντόπουλος, η έδρα μας θα είναι φέτος κανονικά στο γήπεδο των Αμπελοκήπων. Αύριο παίρνουμε τα μηχανήματα από την Μίκρα και οι προπονήσεις θα γίνονται στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων.

Είμαστε μια εντελώς διαφορετική ομάδα, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων είναι μια ομάδα τουλάχιστον 50 ετών έχει μόνο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα έχει εντελώς διαφορετικό ΑΦΜ και καμία σχέση με τον προηγούμενο Ηρακλή. Γνωρίζω ότι αυτά πρέπει να έχουν ξεπεραστεί με κινήσεις από την πολιτεία. Θα πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα. Να μην υπάρχουν τέτοια προβλήματα.

Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου του Ηρακλή, να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Είτε μιλάμε για τους οργανωμένους, είτε για τον απλό κόσμο θέλουμε να έρθει κοντά μας και να στηρίξει την προσπάθεια και να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες. Κάναμε ένα τραπέζι μετά την υπογραφή με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό, η συνεργασία μας θα είναι εξαιρετική και θα πάμε μπροστά με αυτό το σχήμα. Είμαι στον Ηρακλή από το καλοκαίρι του 1964 ως ποδοσφαιριστής και στην συνέχεια ως παράγοντας. Αν δεν γίνόταν η συμφωνία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ο Ηρακλής θα εξαφανίζονταν…”

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top