- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Ο Ηρακλής επανέρχεται – Ο Δρακόπουλος αναπληρωτής πρόεδρος”

Ο Θόδωρος Καράογλου, σημείωσε:

“Όπως γνωρίζει το πανελλήνιο, είμαι Ηρακλειδέας από τότε, που γεννήθηκα… Δυστυχώς, η ομάδα μας υπέστη για τρίτη φορά στην ιστορία της έναν άδικο εξωαγωνιστικό υποβιβασμό και φτάσαμε να αγωνιζόμαστε στην τελευταία κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Μετά από ώριμες σκέψεις, αποφασίσαμε να στηρίξουμε μια ομάδα, που ονομάζεται Ηρακλής, φορά τα “κυανόλευκα” και έχει το ίδιο έμβλημα, διαθέτει επί 20 χρόνια έναν νοικοκύρη πρόεδρο, είναι ένα σωματείο, που δεν χρωστά και με τη στήριξη του Ηρακλή θα κάνει περίπατο στην προσπάθεια για άνοδο στη δεύτερη κατηγορία, μετά από την αναμενόμενη αναδιάρθρωση από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ως Σωματεία, ταιριάζουμε στη φιλοσοφία, συμφωνήσαμε εύκολα, δηλώσαμε δύο έδρες, το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων και το Καυτανζόγλειο και δύο προπονητικά έδρα, το προπονητήριο των Αμπελοκήπων και τη Μίκρα.

Το διοικητικό συμβούλιο θα ενισχυθεί με παράγοντες του Ηρακλή και με τον Θόδωρο Δρακόπουλο να αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή προέδρου.

Με τη συνδρομή των ανθρώπων του Ηρακλή η ομάδα θα ενισχυθεί με δυνατές μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Ηρακλής επανέρχεται δυναμικά και με τη βοήθεια των εκατοντάδων χιλιάδων Ηρακλειδέων ανά την Ελλάδα, θα ανεβούμε στη Β΄ Εθνική και τότε θα συστήσουμε τη νέα ΠΑΕ Ηρακλής”.