Ζαντόπουλος: “Του χρόνου θα συσταθεί η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2021”

Ο νέος πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ημίθεου παρουσιάζει όλο το πλάνο και την προοπτική εξέλιξής του.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Γιάννης Ζαντόπουλος στο Metropolis 95,5:

Για το πλάνο για τον Ηρακλή: «Όλα πάνε καλά όπως συζητήθηκαν, Θα γίνει παρουσίαση του πλάνου και της καινούριας προσπάθειας που γίνεται».

Για τους βασικούς άξονες του πλάνου: «Θα είναι 5 άτομα από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και 4 από τον Ηρακλή. Ένας από τον Ηρακλή θα είναι ο Θεόδωρος Δρακοπουλος. Το μπάτζετ θα καλυφθεί από τον κ Δρακόπουλο και άλλους ανθρώπους του Ηρακλή που θέλουν να βοηθήσουν. Η ομάδα θα μείνει ως έχει και θα αποκτηθούν 5-7 έμπειροι ποδοσφαιριστές ώστε να βγει πρωταθλήτρια».

Για το πότε θα γίνει η μετάβαση: «Η μετάβαση θα γίνει το καλοκαίρι εφόσον επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Θα γίνει Ηρακλής 2021 και μετά ΠΑΕ Ηρακλής 2021. Η έδρα θα είναι στους Αμπελόκηπους. Είναι καλό το γήπεδο, χωράει 4000 κόσμο, είναι χαλί, υπάρχει προπονητήριο, γυμναστήριο, το πλαστικό γήπεδο δίπλα είναι 2 ετών».

Για το αν εμφανιστούν τα παλιά χρέη: «Είναι πιο πολύ νομικίστικο. Αλλά είναι διαφορετικό ΑΦΜ δεν έχει σχέση με τον παλιό Ηρακλή. Θα προκύψει ένα νέο σωματείο οπότε δε νομίζω ότι θα εμφανιστούν τα παλιά χρέη».

Για το αν έχουν μπει χρήματα: «Έχουν μπει. Όχι μόνο από τον κ. Δρακόπουλο αλλά και άλλους Ηρακλειδείς. Τα χρήματα αυτά είναι για να τρέξει η σεζόν».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top