- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η καταλυτική παρουσία Δρακόπουλου και η συγχρηματοδότηση του πλάνου

Από την πλέον επίσημη πηγή, λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι η επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή είναι γεγονός, καθώς ο Γιάννης Ζαντόπουλος δημοσιοποίησεπως η συνεργασία του Ηρακλή με την ομάδα των Αμπελοκήπων αποτελεί βέβαιο γεγονός.

Από πλευράς Ημίθεου, υποστηρίζεται ότι ο Θόδωρος Δρακόπουλος μπορεί να αποτελεί την ασφαλιστική δικλείδα στον τομέα της χρηματοδότησης, ωστόσο το πλάνο του άμεσου πρωταθλητισμού της ομάδας, η οποία θα συγκροτηθεί, θα υποστηριχθεί – σε οικονομικό επίπεδο – πολυδιάστατα.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι – ναι μεν – ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είναι αποφασισμένος να σηκώσει ένα μεγάλο βάρος στο πεδίο του μπάτζετ, ωστόσο η προσπάθεια θα συγχρηματοδοτηθεί και από άλλους “κυανόλευκους” επιχειρηματίες και συγκεκριμένα από τα περίπου 15 άτομα, τα οποία δεσμεύθηκαν ότι θα συμβάλλουν, με 5-10 χιλιάδες ευρώ έκαστος, στο project της συνεργασίας με την Τρίγλια.

Δεσμεύονται – όπως λέγεται – ότι θα πράξουν αναλόγως και στην περίπτωση του πλάνου, το οποίο θα εφαρμοστεί τώρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Παράλληλα, ο Γιάννης Ζαντόπουλος δεν θα μείνει άπραγος στον τομέα της χρηματοδότησης, καθώς αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα με χορηγίες από επιχειρηματίες, με τους οποίους συνεργάζεται, ενώ η μετεξέλιξη του Σωματείου σε “Μεγάλο Ηρακλή” τον εξυπηρετεί προς την κατεύθυνση της συγκέντρωσης περισσότερων εσόδων…