Σκέψεις για Μπαντή και Ρεβυθόπουλο – Επιστροφή Διαμαντίδη

Οι πρώτες κινήσεις ενίσχυσης στη μεταγραφική σκακιέρα, μέσα από τη συνεργασία του Ηρακλή με την ομάδα των Αμπελοκήπων.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στη θετική προοπτική ότι το deal μεταξύ των δύο πλευρών είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προχωρήσει, στις προθέσεις όλων (όπως υπογράμμισαν Θόδωρος Δρακόπουλος και Γιάννης Ζαντόπουλος) είναι η ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος με ποδοσφαιριστές υψηλής ποιότητας για τη συγκεκριμένη κατηγορία, οι περισσότεροι εκ των οποίων να γνωρίζουν από Ηρακλή, έχοντας παρελθόν στην ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχει ήδη προσυμφωνία με τον Κώστα Διαμαντίδη, ο οποίος – στα 35 του πλέον – μετά από μακρά καριέρα σε πολλές ομάδες, επιστρέφει στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια.

Πρόκειται για τον ταλαντούχο (μακρυμάλλη τότε) επιτελικό μέσο, ο οποίος αναδείχθηκε από την Υποδομή του Ημίθεου, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και αποχώρησε το 2007.

Σκέψεις προσέγγισης γίνονται για την περίπτωση επιστροφής του πολύπειρου Γιώργου Μπαντή, με τον 35χρονο γκολκίπερ να παραμένει ελεύθερος, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τη Λαμία, το προηγούμενο καλοκαίρι.

Εφόσον υλοποιηθεί μια τέτοια κίνηση, προφανέστατα η ομάδα ισχυροποιείται τα μέγιστα κάτω από τα δοκάρια…

Παράλληλα, ως πολύ καλή περίπτωση εξετάζεται η προοπτική επανόδου στον Ηρακλή του Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους στην πορεία πρωταθλητισμού στη Γ΄ Εθνική προ τριετίας.

Ο ικανότατος 24χρονος δεξιός μπακ αποδεσμεύθηκε προσφάτως από τη συνεργασία του με τον Πλατανιά.

Όπως είναι φυσικό, με την ομάδα να περνά σε φάση μεταγραφικής ενίσχυσης, από εδώ και πέρα, θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και – αντιστοίχως – πληροφόρηση σε αυτόν τον τομέα…

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top