Δρακόπουλος: “Ανέλαβα τη χρηματοδότηση στο ποδόσφαιρο, για να βρεθεί λύση”

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ και με δημόσια τοποθέτησή του, αναλαμβάνει να στηρίξει το project της ποδοσφαιρικής επανεκκίνησης του Συλλόγου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι τοποθετήσεις του Θόδωρου Δρακόπουλου στο Metropolis 95,5:

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ηρακλής είπε: «Είμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια να βρούμε μία λύση. Η διαφορά έχει να κάνει στο ποιος βάζει τα λεφτά και ποιοι διοικούν. Ο κ.Ζαντόπουλος θα διοικεί φέτος ίσως και στα επόμενα χρόνια. Ξέρει το άθλημα, δεν περιμένει να επιβιώσει από το ποδόσφαιρο, έχει τις δουλειές του. Άρα είναι ο ιδανικός γι’ αυτή τη θέση. Το θέμα είναι ποιος θα βάλει τα λεφτά, οπότε βγήκa εγώ πιο μπροστά για να βρεθεί λύση. Είχα βάλει στόχο να περάσω τον… Κόκκαλη» είπε αστειευόμενος σχετικά με την ενασχόληση του τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο.

Ο κ.Δρακόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Είμαι αισιόδοξος γιατί ταιριάζει η φιλοσοφία μου με τον κ.Ζαντόπουλο. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων ήταν η ιδανική λύση για τον Ηρακλή. Το ίδιο όνομα, τα ίδια χρώματα. Καλό θα ήταν να βρεθούν και άλλοι να χρηματοδοτήσουν. Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο για την ομάδα. Πιστεύω ότι ο Ηρακλής έχει δυναμική και κόσμο, έχει όλα τα εχέγγυα, δεν χρειάζεται πολλά για να πάει καλά».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top