- Bluearena - https://bluearena.gr -

Επιλέγει ξένο ακραίο και “κλείνει” τη σούπερ ταλεντάρα, Λάμπρο Πιτακούδη!

Στον Κατσάνειο έχουν αποφασίσει να συγκροτήσουν ομάδα υψηλών αξιώσεων και μάλιστα να τη θωρακίσουν με πλούσιο αγωνιστικό υλικό και σε επίπεδο εναλλακτικών επιλογών, στη διάθεση του Δημοσθένη Τούμπου.

Όπως έχουμε γράψει, τις προσεχείς μέρες θα ανακοινωθεί η απόκτηση ενός ικανότατου ξένου ακραίου, ο οποίος θα είναι ο παρτενέρ του αρχηγού Αργύρη Μαυροβουνιώτη.

Ήδη, οι ιθύνοντες των “κυανολεύκων” έχουν καταλήξει σε τρεις εξαιρετικούς ξένους ακραίους, εκ των οποίων – σύντομα – θα προκύψει ο εκλεκτός τους για τη συγκεκριμένη θέση.

Παράλληλα, θωρακίζοντας το παρόν αλλά και την προοπτική μέλλοντος της ομάδας, οι διοικούντες βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ, του 18χρονου διεθνούς Λάμπρου Πιτακούδη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο οποίος (με ύψος 2,02) αγωνίζεται με εξαιρετική επιτυχία, τόσο ως διαγώνιος, όσο και ως κεντρικός.

Παράλληλα, στην ομάδα επέστρεψε – πολύ πιο έμπειρος πλέον – ο 23χρονος κεντρικός Νικηφόρος Φωτιάδης, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του τρίτου κεντρικού, πίσω από Τιμπό και Κανέλλο, ενώ αναμένεται να επιστρέψει και ο Χρήστος Στεφανίδης, με τον έμπειρο παίκτη να αναλαμβάνει ρόλο τρίτου ακραίου, πίσω από τον Μαυροβουνιώτη και τον ξένο, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί…