Αρχίζουν οι επαφές με Ζαντόπουλο για να “κλειδώσει” το deal

Επιχειρείται να βρεθεί η κοινή συνισταμένη ακόμη και στην τελευταία λεπτομέρεια της συνεργασίας με τους Αμπελοκήπους για την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση του Ημίθεου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Από σήμερα οι ιθύνοντες του Ηρακλή περνούν στη φάση των λεπτομερειακών επαφών με τον πρόεδρο της ομάδας των Αμπελοκήπων, Γιάννη Ζαντόπουλο, προκειμένου να αρχίσει να “τρέχει” η συνεργασία των δύο πλευρών.

Εξάλλου, αφενός μεν, η ευρεία σύσκεψη του Συλλόγου έχει ανάψει το “πράσινο φως” για να προχωρήσει η όλη διαδικασία, αφετέρου, η ομάδα των Αμπελοκήπων από σήμερα (Δευτέρα 24/8) αρχίζει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με το ρόστερ, το οποίο έχει ήδη διασφαλίσει στις τάξεις της.

Αν και εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά και υπάρξει απόλυτη συμφωνία συμπόρευσης, θα ανακοινωθούν οι Ηρακλειδείς παράγοντες (τέσσερις στον αριθμό), οι οποίοι θα ενταχθούν στο διοικητικό συμβούλιο της νέας ομάδας, ενώ θα αρχίσουν και οι προσθήκες ικανότατων για την κατηγορία ποδοσφαιριστών, ώστε να ενισχυθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού το αγωνιστικό δυναμικό.

Σε κάθε περίπτωση, εντός της εβδομάδας, που ήδη άρχισε τη διαδρομή της, αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις επί του συγκεκριμένου πλάνου συνεργασίας.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top