- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μπαράζ Ευρώπης, με 20.000 λαό και Τζέιμς Ντεμπά (vid)

Το πολύ ενδιαφέρον θέμα, που ανήρτησε το Ημίθεος 1908:

Ρετρό ποδοσφαιρικές ιστορίες του ΗΡΑΚΛΗ σεζον 1999-2000.

ΗΡΑΚΛΗΣ – Άρης 2-0. Το πρώτο και σπουδαιότερο βήμα για τη θέση που οδηγούσε στο Κύπελλο UEFA πραγματοποίησε η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα των μπαράζ, που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν σαφώς ανώτερος του Άρη και με κορυφαίους τους Κωνσταντίνου και Ντεμπά έφτασε στην πολύτιμη νίκη.

Ενώπιον 20.000 θεατών που βρέθηκαν στις εξέδρες του ανακαινισμένου Καυτανζόγλειου, ο ΗΡΑΚΛΗΣ άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό. Επειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μιχάλη Κωνσταντίνου και σέντρα του στην περιοχή του Αρη ο Κεμπάτζε πέτυχε το 1-0 με κοντινό πλασέ.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα, αποβλήθηκε ο Κολτσίδας του Άρη, που αφού μάρκαρε αντικανονικά το Σέμο διαπληκτίστηκε μαζί του και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κύρου Βασσάρα.

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον Άρη που έπαιζε με δέκα παίκτες, το έργο του ΗΡΑΚΛΗ ήταν πολύ πιο εύκολο και η κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο ήταν καθολική. Μόλις πέντε λεπτά έπειτα από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τζέιμς Ντεμπά με μια καταπληκτική προσπάθεια πέτυχε το 2-0 για τον ΗΡΑΚΛΗ, που απέκτησε και το πρώτο λόγο για την εξασφάλιση της μιας θέσης που οδηγούσε στο Κύπελλο UEFA.

Το βίντεο της αναμέτρησης:

ΗΡΑΚΛΗΣ – Άρης 2-0 (μπαράζ Ευρώπης) [1]

Ρετρό ποδοσφαιρικές ιστορίες του ΗΡΑΚΛΗ σεζον 1999-2000.?ΗΡΑΚΛΗΣ – Άρης 2-0. Το πρώτο και σπουδαιότερο βήμα για τη θέση που οδηγούσε στο Κύπελλο UEFA πραγματοποίησε η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα των μπαράζ, που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν σαφώς ανώτερος του Άρη και με κορυφαίους τους Κωνσταντίνου και Ντεμπά έφτασε στην πολύτιμη νίκη.Ενώπιον 20.000 θεατών που βρέθηκαν στις εξέδρες του ανακαινισμένου Καυτανζόγλειου, ο ΗΡΑΚΛΗΣ άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό. Επειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μιχάλη Κωνσταντίνου και σέντρα του στην περιοχή του Αρη ο Κεμπάτζε πέτυχε το 1-0 με κοντινό πλασέ.Μόλις τρία λεπτά αργότερα, αποβλήθηκε ο Κολτσίδας του Άρη, που αφού μάρκαρε αντικανονικά το Σέμο διαπληκτίστηκε μαζί του και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κύρου Βασσάρα.Έχοντας να αντιμετωπίσει τον Άρη που έπαιζε με δέκα παίκτες, το έργο του ΗΡΑΚΛΗ ήταν πολύ πιο εύκολο και η κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο ήταν καθολική. Μόλις πέντε λεπτά έπειτα από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τζέιμς Ντεμπά με μια καταπληκτική προσπάθεια πέτυχε το 2-0 για τον ΗΡΑΚΛΗ, που απέκτησε και το πρώτο λόγο για την εξασφάλιση της μιας θέσης που οδηγούσε στο Κύπελλο UEFA.???⚽?#IRA_FOOTBALL_STORIES

Gepostet von Η Μ Ι Θ Ε Ο Σ 1908 [2] am Samstag, 22. August 2020