Συνεχίζει στη γενική διεύθυνση της ΚΑΕ ο Δημήτρης Καρβέλας!

Παρά τη δημόσια διαφωνία του για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας, διαψεύδονται οι φήμες για αποχώρηση του έμπειρου στελέχους από τον Ημίθεο.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Δημήτρης Καρβέλας, από τις αρχές του καλοκαιριού, αμέσως μόλις ελήφθη η απόφαση για επιστροφή του Ηρακλή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είχε εκφράσει – μέσω δημόσιας τοποθέτησής του – την απόλυτη αντίθεσή του σε αυτό το εγχείρημα.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με το ότι εδώ και έναν περίπου μήνα, κατά τον οποίο τα πράγματα στο Ιβανώφειο βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη ενόψει της νέας σεζόν, δεν εμφανίστηκε δίπλα στην ομάδα και στους ιθύνοντές της, δημιούργησαν μία έντονη φημολογία ότι ο Δημήτρης Καρβέλας έχει αποχωρήσει από τη γενική διεύθυνση της ΚΑΕ, κάτι το οποίο – ωστόσο – διαψεύστηκε πλήρως, με τους διοικούντες να διαβεβαιώνουν ότι ο τελευταίος συνεχίζει κανονικά στον ρόλο, που έχει αναλάβει.

Ως εκ τούτου, στο προσεχές διάστημα αναμένεται να επανεμφανιστεί στις εκδηλώσεις της ομάδας, αν και είναι γνωστό ότι η βάση διαμονής του παραμένει η Αθήνα.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top