- Bluearena - https://bluearena.gr -

Γεράνης: “Η καλύτερη λύση, υπό τη δεδομένη συγκυρία”

Όσα είπε ο Μιχάλης Γεράνης στο Metropolis 95,5:

«Υπήρχε η απόφαση να συμπορευτούμε με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και με αυτές τις συνθήκες είναι η καλύτερη λύση για τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσει η Επιτροπή. Είμαι αισιόδοξος ότι θα δώσουν τα χέρια οι δυο πλευρές και θα αγωνιστεί η ομάδα στην Γ΄ Εθνική.

Δεν γνωρίζω τι ρόλο θα έχει ο κ. Παπαβραμίδης. Δεν ακούστηκε καν το όνομά του. Πρόεδρος θα παραμείνει ο κ. Ζαντόπουλος και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον ίδιο.

Με τον Ζαντόπουλο ο Ηρακλής Αμπελοκήπων είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Θα είναι ένα μεικτό σχήμα. Κυρίαρχος είναι ο πρόεδρος και τον έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη και προχωράμε για τους στόχους που έχουμε θέσει και άμεσα ο Ηρακλής να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σε όλα τα χρόνια της κρίσης που η ομάδα ποτέ δεν έπεσε αγωνιστικά, οι φίλοι, οι οπαδοί και κάποιοι άνθρωποι δεν άφησαν να σβηστεί αυτή η φλόγα. Θέλουμε τον κόσμο ακόμα περισσότερο κοντά μας.

Έχουμε δυο έγκριτους νομικούς που μας καθοδηγούν στον αθλητικό νόμο τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Όταν θα γίνει ΠΑΕ, τότε θα συζητήσουμε περαιτέρω τι θα γίνει και αν θα συνεχίσει να κουβαλάει τα χρέη του παρελθόντος. Δυστυχώς κάποιοι όλα αυτά τα χρόνια κλείνουν τα μάτια σε ομάδες της πόλης μας και των Αθηνών για να μην πέσουν».