Επαφές με Ζαντόπουλο για την άμβλυνση των προβληματικών σημείων

Οι φορείς ψήφισαν υπέρ της συνεργασίας με τους Αμπελοκήπους, αλλά θα καταβληθεί προσπάθεια για άρση και των τελευταίων επιφυλάξεων.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

“Πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια συνεννόησης με τη διοίκηση των Αμπελοκήπων, ώστε το τελικό αποτέλεσμα της συνεργασίας να είναι “ΗΡΑΚΛΗΣ” και να μην αφήνει περιθώρια παρερμηνειών”, ήταν το συμπέρασμα, που προέκυψε από την ευρεία σύσκεψη των “κυανόλευκων” φορέων, η οποία άναψε το “πράσινο φως” για την επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Προς άμβλυνση, λοιπόν, των σημείων της συνεργασίας, τα οποία προβληματίζουν, αρχίζει ένας κύκλος επαφών με τον Γιάννη Ζαντόπουλο, με τον πρόεδρο της ομάδας των Αμπελοκήπων να είναι εκείνος, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας ανόδου του αγωνιστικού τμήματος στις επαγγελματικές κατηγορίες, μέσα από μία πορεία πρωταθλητισμού, όπως προβλέπει ο σχεδιασμός του project.

Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι, τώρα, που οι δύο πλευρές θα εστιάσουν σε επίπεδο λεπτομερειών, θα προκύψουν οι απαραίτητες κοινές συνισταμένες, ώστε να προχωρήσει η συμφωνία, κάτι, το οποίο αναμένεται να προκύψει από εβδομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top