Ομόφωνο “ναι” στη συνεργασία με τους Αμπελοκήπους

Η ευρεία σύσκεψη των “κυανόλευκων” φορέων κατέληξε στην απόφαση να προχωρήσει η ποδοσφαιρική επανεκκίνηση του Συλλόγου και η δημιουργία ομάδας πρωταθλητισμού και άμεσης ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Πραγματοποιήθηκε – με την πρωτοβουλία του Θόδωρου Καράογλου – η ευρεία σύσκεψη των φορέων του Ημίθεου, με αντικείμενο συζήτησης την προοπτική επανεκκίνησης του ποδοσφαιρικού Τμήματος, μέσω της συνεργασίας με την ομάδα των Αμπελοκήπων.

Τηρώντας με αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα (παρουσία μόνο 50 ατόμων και με τη χρήση προστατευτικών μασκών), παρουσία του προέδρου του ΓΣ, Φώτη Θέου και εκπροσώπων των Συνδέσμων, της Λέσχης και του Ομίλου 1899, πραγματοποιήθηκε αναλυτική και διεξοδική συζήτηση σχετικά με το θέμα.

Η βραδιά έκλεισε με ομόφωνη συναίνεση στην υλοποίηση του συγκεκριμένου πλάνου συνεργασίας με την ομάδα των Αμπελοκήπων, με την προοπτική να δημιουργηθεί ένα ρόστερ πρωταθλητισμού για το επίπεδο της Γ΄ Εθνικής, ώστε  η ομάδα να βρεθεί άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Προς τούτο, θα στηριχθεί ο πρόεδρος των Αμπελοκήπων, Γιάννης Ζαντόπουλος, ενώ η διοίκησή του θα ενισχυθεί και από παράγοντες του “Γηραιού”, ενώ ομοίως θα ενισχυθεί και το αγωνιστικό τμήμα με παίκτες πρώτης γραμμής για το επίπεδο της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Η κάλυψη του μπάτζετ αναμένεται να προκύψει από κοινού, τόσο από χρηματοδότηση από την πλευρά του Ημίθεου, όσο και από την πλευρά του προέδρου των Αμπελοκήπων, μέσω χορηγιών, που μπορεί να εξασφαλίσει.

Από εβδομάδα αναμένονται καταληκτικές εξελίξεις στο όλο project…

Σχετικά Άρθρα

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top