BCL: Αρωγός ο Δήμος για τη διεξαγωγή των προκριματικών στο Αλεξάνδρειο (pic)

Συνάντηση των ιθυνόντων της ΚΑΕ Ηρακλής με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Ηρακλειδέα αντιδήμαρχο, Εφραίμ Κυριζίδη, με αντικείμενο την ανάληψη της διοργάνωσης από τη Θεσσαλονίκη.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όπως ενημερώνει επισήμως η ΚΑΕ Ηρακλής:

Αρωγός στην προσπάθεια του ΗΡΑΚΛΗ να διοργανώσει στη Θεσσαλονίκη προκριματικούς αγώνες για το Basketball Champions League θα σταθεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης, όπως τονίστηκε στη σημερινή συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της Ομάδας μας με τον Δήμαρχο, κ.Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Αντιδήμαρχο κ.Εφραίμ Κυριζίδη.

Παρουσία των κ.κ. Κασιμάτη, Κοντοτάσιου, Τσιάρα, Παπαδούλη, Κούση εκ μέρους της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, που ενημέρωσαν για τις λεπτομέρειες και τις ανάγκες της διοργάνωσης, ο κ.Δήμαρχος υπογράμμισε την βούληση του Δήμου να στηρίξει την προσπάθεια του ΗΡΑΚΛΗ, με τα μέσα που διαθέτει, για την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία της Θεσσαλονίκης ως διοργανώτριας πόλης σε μια σημαντική Ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπου θα μετέχουν ομάδες απ’ όλη την Ευρώπη και κατά συνέπεια θα επισκεφθούν την πόλη δεκάδες αθλητές, προπονητές, στελέχη και συνοδοί. Ευχήθηκε δε καλή τύχη στην προσπάθεια της Ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις όπου μετέχει, εξαίρωντας την πολύ καλή παρουσία της στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Να σημειωθεί πως η απόφαση της διοργανώτριας αρχής αναμένεται τη στιγμή που συνεχίζονται οι διερευνητικές επαφές της με υποψήφιες πόλεις και πρωτεύοντα στόχο την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία από τον κορονοϊό.

Ενημερωτικά αναφέρεται πως στις σκέψεις της διοργανώτριας αρχής του Basketball Champions League είναι να διεξαχθούν σε δύο πόλεις οι αγώνες δύο προκριματικών τουρνουά, με τέσσερις ομάδες έκαστο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μετέχει σε ένα εξ αυτών με τους Κεραυνό Στροβόλου (Κύπρος, αντίπαλος στον “ημιτελικό”), Ντνίπρο (Ουκρανία), Γκρόνιγκεν (Ολλανδία).

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top