Ζαντόπουλος: “Είμαστε θετικοί για τον μεγάλο Ηρακλή!”

Ο πρόεδρος της ομάδας των Αμπελοκήπων εμφανίζεται θετικός για την προοπτική της συνεργασίας με τον Ημίθεο, ενόψει του προβιβασμού στη Γ΄ Εθνική.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα ανέφερε για το θέμα ο Γιάννης Ζαντόπουλος στον Focus 103,6:

“Εμείς κάναμε αίτηση στην ΕΠΟ για να βγούμε στη Γ΄ εθνική, επειδή κάποιες ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή και εμείς χάσαμε την άνοδο για ένα γκολ, ενώ υπολείπονταν κι άλλα παιχνίδια. Εάν εγκρίνει η ΕΠΟ την αίτησή μας, τότε θα ανεβούμε στη Γ΄ εθνική και μπορούμε να μιλήσουμε με τους ανθρώπους του Ηρακλή για την παραχώρηση του ΑΦΜ.

Θέλουμε να βοηθήσουμε τον Ηρακλή και δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες, δεν θα ασχοληθούμε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Πρέπει όμως να έρθουν κάποιοι σοβαροί από τον Ηρακλή για να μιλήσουμε, αφού μέχρι τώρα δεν ήρθε κανένας σοβαρός.

Περιμένω τον κ. Καράογλου, που είναι φίλος μου και τον πιστεύω, να έρθει στους Αμπελόκηπους με κάποιους σοβαρούς ανθρώπους και να μας πουν “εμείς είμαστε που θέλουμε το ΑΦΜ και εκπροσωπούμε τον μεγάλο Ηρακλή” και τότε θα το συζητήσουμε σοβαρά.

Κανένας σοβαρός όμως, δεν ήρθε μέχρι τώρα και εάν δεν έρθουν, θα πάρουμε μέρος κανονικά στη Γ΄ εθνική σαν Ηρακλής Αμπελοκήπων, είμαστε έτοιμοι, κάνουμε 8 μεταγραφές και με προπονητή τον κ. Ακριτόπουλο θα ξεκινήσουμε”.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top