- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ανατροπή! Σε όμιλο των 4 και μονούς αγώνες τα προκριματικά του BCL!

Όπως, αναλυτικά, σημειώνει η ΚΑΕ Ηρακλής:

H KAE ΗΡΑΚΛΗΣ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του πως λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία του κορονοϊού και με σκοπό την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, το σύστημα διεξαγωγής των προκριματικών του Basketball Champions League διαφοροποιείται.

Σύμφωνα με απόφαση της διοργανώτριας αρχής οι προκριματικοί θα διεξαχθούν σε μορφή τουρνουά, με “μονούς” αγώνες, σε έδρα και ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας.

Αυτό σημαίνει πως η Ομάδα μας θα αγωνιστεί σε “νοκ άουτ” αγώνα με τον Κεραυνό Στροβόλου, σε ημέρα, ώρα και έδρα που θα ανακοινωθούν εγκαίρως απ’ το BCL, και κατόπιν, αν κερδίσει, με τον νικητή του αγώνα Ντνίπρο-Γκρόνιγκεν, επίσης σε ημέρα, ώρα και έδρα που θα ανακοινωθούν ομοίως.

Σε περίπτωση νίκης, προκρίνεται στους Ομίλους του Basketball Champions League. Σε άλλη περίπτωση, θα συμμετέχει στους ομίλους του FIBA Europe Cup, στο οποίο επίσης έχει δηλώσει πρόθεση συμμετοχής και αύριο, 18/8, είναι η κλήρωση (θα μεταδοθεί ζωντανά από την FIBA).

Φίλες και Φίλοι,

Στις δύσκολες στιγμές που διάγει η ανθρωπότητα, σας καλούμε στο πλευρό της Ομάδας μας, με υπευθυνότητα και σύνεση, με αγάπη για τον Σύλλογο και το μπάσκετ.

Η Ομάδα μας παρά τις αντίξοες, μπασκετικά, συνθήκες, εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά για να ανταπεξέλθει σε όλες τις υποχρεώσεις και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς σ’ αυτή την προσπάθεια, αποκτώντας κάρτες Στήριξης/Διαρκείας, που λόγω των “ιδιόμορφων” συνθηκών, κάτι τέτοιο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Το ταξίδι μας ξεκίνησε…