- Bluearena - https://bluearena.gr -

Το ορόσημο για την ευρεία σύσκεψη φορέων και την τελική απόφαση

Οι αμέσως προσεχείς μέρες κρύβουν καταληκτικές εξελίξεις για την υπόθεση της επανεκκίνησης του “κυανόλευκου” ποδοσφαίρου.

Μετά την ατυχή έκβαση του θέματος με την Τρίγλια, την αμηχανία και τις απαράδεκτα ασυντόνιστες ενέργειες, οι οποίες ακολούθησαν, κοινό τόπο για όλο το περιβάλλον του Ημίθεου αποτελεί η ανάγκη νέας ευρείας σύσκεψης των φορέων του Συλλόγου, ώστε να απαντηθούν τα βασικά ερωτήματα της όλης ιστορίας.

Αν δηλαδή θα πραγματοποιηθεί, όντως, η επανεκκίνηση, ποιοι θα “τρέξουν” τη νέα προσπάθεια και ποιο, τελικά θα είναι το σωματείο, που θα χρησιμοποιηθεί ως “όχημα” για τον νέο ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Ως ορόσημο για αυτές τις εξελίξεις εμφανίζεται η Τετάρτη 19 Αυγούστου ή – εν πάση περιπτώσει – η τελική απόφαση, η οποία θα αφορά στην πραγματοποίηση ή μη (ή ακόμη και σε ποια έκταση) της πολυαναμενόμενης αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Κατόπιν της οριστικής έκβασης του συγκεκριμένου θέματος και με τον νέο ποδοσφαιρικό χάρτη να έχει ξεκαθαρίσει, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ευρεία σύσκεψη φορέων και να έχουμε και τις οριστικές αποφάσεις και εκ μέρους της “κυανόλευκης” οικογένειας, σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το ποδοσφαιρικό Τμήμα…