- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τι αναμένεται να ανακοινωθεί, εφόσον συμπαρασταθεί ο κόσμος…

Το τελικό ξεκαθάρισμα στην υπόθεση του Ντένι Λεωνίδη καθυστερεί ακόμη και – μολονότι η βολεϊκή διοίκηση του Ημίθεου ανήκει στην κατηγορία των Ηρακλειδεών, που πιστεύει περισσότερο από όλους στην ευτυχή κατάληξη της ιστορίας με τον ομογενή επιχειρηματία – στο Κατσάνειο δεν ολιγωρούν περιμένοντας, αλλά έχουν ήδη εκπονήσει ένα εξαιρετικά φιλόδοξο σχέδιο συγκρότησης ομάδας, παρά τις τεράστιες αντιξοότητες.

Με ικανή και αναγκαία συνθήκη ότι ο κόσμος θα συνδράμει με μαζικό τρόπο, μέσω της αγορά υποστηρικτικών καρτών διαρκείας (σύντομα θα ανακοινωθεί και επισήμως η διάθεσή τους), ο Μάκης Καλαϊτζίδης και οι διοικητικοί συνεργάτες του έχουν περάσει στην προσπάθεια ρύθμισης των οφειλών του παρελθόντος και της διάρθρωσης του νέου αγωνιστικού δυναμικού της ομάδας.

Ήδη, μάλιστα, αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τις δύο από τις προσθήκες, που έχουν συμφωνήσει, δηλαδή τις περιπτώσεις του Φίλιπ Ντεσποτόφσκι και του Κάιο Τιμπό.

Εφόσον, λοιπόν, ο κόσμος ανταποκριθεί, οι διοικούντες αναμένεται να ανακοινώσουν την παραμονή του κορυφαίου παίκτη του περσινού Ηρακλή, Αργύρη Μαυροβουνιώτη, όπως και την αντίστοιχη του εξαιρετικού κεντρικού, Αλέξανδρου Χήρα, ο οποίος αναμένεται να συγκροτήσει ένα στιβαρό δίδυμο κεντρικών με τον νεοαποκτηθέντα γιγαντόσωμο Βραζιλιάνο.

Παράλληλα, θα ανακοινωθούν δύο ακόμη ξένοι, υψηλής ποιότητας, οι οποίοι έχουν προσυμφωνήσει. Ο ένας θα είναι ακραίος και θα είναι ο παρτενέρ του Μαυροβουνιώτη και ο άλλος, ένας ικανότατος επιθετικά διαγώνιος, ο οποίος θα αποτελέσει τη δύναμη πυρός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, η διοίκηση έχει ήδη “κλειδώσει” την περίπτωση ενός έμπειρου Έλληνα λίμπερο, ολοκληρώνοντας (τουλάχιστον σε επίπεδο σχεδιασμού) τον βασικό κορμό του νέου Ηρακλή…