Επανατοποθέτηση της προσπάθειας για επανεκκίνηση, με συντονισμό και συσπείρωση

Η επικείμενη ευρεία σύσκεψη και ο στόχος της επανεκκίνησης του ποδοσφαιρικού Τμήματος εκτός των επαγγελματικών κατηγοριών.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όπως ακριβώς επεσήμαναν με δυναμικό τρόπο οι οργανωμένοι οπαδοί του Συλλόγου, μετά την αποτυχημένη έκβαση της υπόθεσης με την Τρίγλια, η ιστορία της επανεκκίνησης του ποδοσφαιρικού Τμήματος άρχισε να ολισθαίνει σε δρόμο ασυντόνιστο και εν ολίγοις… γραφικό.

Πλέον, στην “κυανόλευκη” οικογένεια έχει καταστεί κοινός τόπος η ανάγκη επανασυντονισμού και επανασυσπείρωσης, προκειμένου η προσπάθεια – αυτήν τη φορά – να περάσει σε φάση θετικής έκβασης.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι συμφωνούν ότι απαιτείται νέα ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων του Ηρακλή, προκειμένου να επανατοποθετηθεί το εγχείρημα σε νέα, άκρως ορθολογιστική βάση, υπό τα νέα υπάρχοντα δεδομένα και να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τις κατευθύνσεις, οι οποίες θα ακολουθηθούν.

Η σημαντική αυτή μάζωξη τοποθετείται χρονικά για αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο, δηλαδή εντός της εβδομάδας, που ακολουθεί την εορταστική περίοδο, όταν και θα υπάρχει πιο καθαρό πεδίο δράσης, λόγω ξεκαθαρίσματος της ιστορίας με την εν αναμονή αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Το βέβαιο είναι ότι άπαντες θα κινηθούν στο πλαίσιο του απολύτως εφικτού, επιδιώκοντας την επανεκκίνηση από το εκτός των επαγγελματικών κατηγοριών επίπεδο, καθώς η μόνη (πραγματική) ευκαιρία για ένταξη της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία χάθηκε μαζί με την περίπτωση της Τρίγλιας, καθώς ουδείς πρέπει να λησμονεί ότι ο Ημίθεος σε αυτήν την προσπάθεια διατηρεί ένα σημαντικότατο δομικό μειονέκτημα, το οποίο αφορά στην απουσία εκείνου, ο οποίος θα εγγυηθεί τη χρηματοδότηση της νέας ΠΑΕ, ως μεγαλομέτοχος.

Και, βεβαίως, το βασικό και θεμελιώδες ζητούμενο αφορά στην επανασυγκρότηση της επιτροπής των παραγόντων, οι οποίοι θα διενεργήσουν τις τελικές επαφές και ο συντονισμός δράσης, ώστε να πάψουν τα φαινόμενα των… “ατομικών πρωτοβουλιών”, που όχι μόνο δεν οδηγούν πουθενά (άνευ βασικού χρηματοδότη), αλλά εκθέτουν και τον Σύλλογο…

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top