Και ο Μουρ στη Θεσσαλονίκη – “Εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο μας!”

Ο Αμερικανός φόργουορντ τίθεται στη διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου για την “κυανόλευκη” προετοιμασία.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Μάικ Μουρ, συνεπής στο δικό του ραντεβού, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και όπως ενημερώνει η ΚΑΕ:

Ετοιμος να βοηθήσει τον ΗΡΑΚΛΗ στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη δηλώνει στο iraklis-bc.gr ο Μάικ Μουρ. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι στη Θεσσαλονίκη από χθες το βράδυ και συμπληρώνει έτσι, με την άφιξή του, ένα ακόμη κομμάτι του “παζλ” του νέου “κυανόλευκου” ρόστερ, αφού πλέον απομένουν οι Σκοτ Σαγκς και Ολίβιερ Χάνλαν.

“Έκανα ήδη μια μικρή περιήγηση στην πόλη και είναι πολύ όμορφη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την προοπτική που βλέπω στην Ομάδα μας, γνώρισα τα άλλα παιδιά, είναι όλοι εξαιρετικοί και ελπίζω να “δέσουμε” και σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο. Εγώ πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για μια δύσκολη σεζόν, ξέρω ότι θα δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί και είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω την Ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Έμαθα και για τον κόσμο μας, είδα βίντεο στο Youtube και πραγματικά εντυπωσιάστηκα απ’ την ατμόσφαιρα. Είναι κρίμα να μην τον έχουμε μαζί μας λόγω της πανδημίας, αλλά ελπίζω όλο αυτό να σταματήσει κάποια στιγμή και να έχουμε τη συμπαράστασή τους”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάικ Μουρ.

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top