Όταν ο Ηρακλής αντιμετώπισε τον περίφημο Τζέιμς Γουόρθι (pic)

Με τον “δαιμονισμένο” Ίνγκραμ να σαρώνει με 57 πόντους (!!!) απέναντι στον σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάρτηση του The Basketbook:

Ο θρύλος των Los Angeles Lakers James Worthy απέναντι στους Χρήστο Τσέκο και David Ancrum, Ηρακλής εναντίον της Ισπανικής Granollers, 2 Σεπτεμβρίου του 1989. Πως γίνεται αυτό όμως?

Το 1989 ήταν μια περίοδος που το ΝΒΑ άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει στις ζωές των Ευρωπαίων με μεγαλύτερη συχνότητα από ότι στο παρελθόν. Ήταν η εποχή των αθλητικών promotion και η εταιρεία New Balance, η οποία ακόμα τότε δεν είχε πολλούς αθλητές αποφάσισε να στείλει τον Big Game James στην Ισπανία.

Αφότου έκανε κάποιες φωτογραφίσεις, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί ότι εκείνη την περίοδο επρόκειτο να λάβει χώρα το τουρνουά Ciutat de Granollers και αποφάσισε να παίξει έστω και για μερικά λεπτά με τα χρώματα της τοπικής ομάδας. Προπονητής ήταν ο Manel Comas, ενώ προσωρινοί συμπαίκτες του μεταξύ άλλων ήταν οι Mike Davis και Joan Creus.

Στα αγωνιστικά, ο Γηραιός πήρε την νίκη με 87-74, με τον Ancrum να βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, πετυχαίνοντας 57(!) πόντους ενώ o Worthy που έπαιξε μόλις 15 λεπτά σημείωσε 9 πόντους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσια

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top