Ντεσποτόφσκι: Η τρέλα για τον κόσμο του Ηρακλή και το πολυετές “φλερτ”

Ο έμπειρος πασαδόρος δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τη δυναμική των Ηρακλειδέων και αναλύει άγνωστες παραμέτρους των επαφών του με την ομάδα.

Βόλει, Ηρακλής

Ο Φίλιπ Ντεσποτόφσκι είναι ο νέος μαέστρος, ο οποίος παραλαμβάνει την μπαγκέτα του συντονισμού της “κυανόλευκης” βολεϊκής ορχήστρας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, είναι εξαιρετικός γνώστης των δεδομένων στη νέα ομάδα του και στο ελληνικό βόλεϊ εν γένει, ενώ επιμένει να στέκεται με θαυμασμό στον κόσμο του Ημίθεου:

“Πλέον, είμαι μέλος μιας ομάδας, η οποία διατηρεί το προνόμιο του να διαθέτει ένα από τα πιο φανατικά και δυναμικά οπαδικά κοινά σε παγκόσμιο επίπεδο. Η έδρα του Ηρακλή – και στο βόλεϊ –  είναι από τις πιο δυνατές στον κόσμο και πρόκειται για μια εμπειρία, την οποία ήθελα πολύ να ζήσω και, τώρα, θα έχω αυτήν την ευκαιρία.

Η πρόκληση, που μας αναμένει είναι μεγάλη, καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα είναι απαιτητικό και χαρακτηρίζεται από το έντονο επίπεδο ανταγωνισμού μεταξύ των ομάδων.

Αισιοδοξώ ότι θα εμφανιστούμε αξιόμαχοι έναντι αυτής της πρόκλησης”, σημείωσε ο έμπειρος πασαδόρος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε το όλο “story” πίσω από τη μεταγραφή του στον “Γηραιό”:

“Το να έρθω στον Ηρακλή δεν ήταν αποτέλεσμα μιας βιαστικής απόφασης ή μιας εξέλιξης, η οποία προέκυψε φέτος. Τα τελευταία χρόνια είχα συζητήσεις με την ομάδα, με τις δύο πλευρές να επιθυμούμε εξίσου αυτήν τη συνεργασία, χωρίς, όμως  – στο τέλος – να έρχεται το θετικό αποτέλεσμα. Τώρα, ωρίμασαν οι συνθήκες και βρίσκομαι στην ομάδα, που ήθελα να βρίσκομαι από καιρό…”, υπογράμμισε το νέο “κυανόλευκο” μεταγραφικό απόκτημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top