ΑΘ10: “Θα κριθείτε ως ηθικοί αυτουργοί και εχθροί του Συλλόγου”

Η επίσημη τοποθέτηση της Αυτόνομης Θύρας 10 για το μέγιστο ζήτημα της επανεκκίνησης του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ανάρτηση – ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10:

Έχοντας φτάσει κοντά στο τέλος του καλοκαιριού αφήσαμε για ακόμη μια φορά τους ΗΡΑΚΛΑΡΧΕΣ να κινήσουν τα νήματα για να βρεθεί λύση στο ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ. Σαν σύνδεσμος πήραμε την απόφαση να μην εμπλακούμε στην όλη διαδικασία και απλά να παρακολουθούμε σιωπηλά την εξέλιξη των πραγμάτων, καθώς για ότι στραβό γίνεται πάντα φταίμε ΕΜΕΙΣ.

Την προηγούμενη εβδομάδα καλέσαμε την «επιτροπή» και τους υπόλοιπους φορείς του ΗΡΑΚΛΗ ώστε να γίνει μια ενημέρωση από τους πρώτους για το τι συμβαίνει όλο αυτό τον καιρό που τρέχετε με «μυστικότητα» τα ραντεβού για την επίλυση του προβλήματος του ποδοσφαίρου.

Αποδείξατε «κύριοι» ότι είστε πολύ λίγοι για τον ΗΡΑΚΛΗ που ονειρευόμαστε. Έχετε αφήσει το κάθε χωριό να παίζει με το όνομα και την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ μας. Είναι το τρίτο καλοκαίρι στη σειρά που αφήνετε την ομάδα να διασύρεται με αυτό τον τρόπο. Χασομεράτε το πολύτιμο χρόνο επιβίωσης του ΣΥΛΛΟΓΟΥ αερολογώντας και κάνοντας πως ψάχνετε λύση αλλά για εσάς από ό,τι φαίνεται μετράει το ΕΓΩ σας και μόνο.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι ψάχνετε για χρήματα από ανθρώπους που αγαπάνε τον ΗΡΑΚΛΗ γιατί είναι η καψούρα τους και νομίζετε πως θα επωφεληθείτε αλλά και από ανθρώπους που έχουν γίνει εχθροί του ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ξέρετε ΕΣΕΙΣ για ποιους μιλάμε) με τα όσα έχουν κάνει στην πλάτη του.

Έχετε στη διάθεση σας ακόμη 1 μήνα για την εξεύρεση λύσης του προβλήματος. Φροντίστε να αξιοποιήσετε το χρόνο αυτό όπως πρέπει γιατί αλλιώς θα κριθείτε σαν ηθικοί αυτουργοί και εχθροί του ΣΥΛΛΟΓΟΥ για την όποια μοίρα θα έχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ.

Υ.Γ. Σε μια παλαιότερη ανακοίνωση μας είχαμε γράψει : «Η ομάδα που υποστηρίζουμε ονομάζεται Ηρακλής φοράει κυανολευκα και μέχρι να γίνει το γήπεδο του αγωνίζεται στο καυταντζογλειο. 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ»

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top