Με μάσκα του Ηρακλή, σε όλες τις συναντήσεις του, ο Μιχάλης Γεράνης! (pics)

Ο φανατικός Ηρακλειδέας πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ και του Δημοτικού Συμβουλίου Πυλαίας – Χορτιάτη, μέσω των μέτρων προστασίας, προβάλλει τον Σύλλογο.

Διάφορα

Αχώριστος με τη μάσκα, που φέρει το έμβλημα του Ηρακλή εμφανίζεται σε όλες τις υπηρεσιακές συναντήσεις του ο Μιχάλης Γεράνης, όπως έπραξε και σήμερα στο Δημαρχείο Καλαμαριάς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ otavoice.gr:

Τον Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλη Γεράνη  υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του,  ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης. Μάλιστα  στο πλαίσιο  της επιβεβλημένης χρήσης μάσκας στη διάρκεια των επαφών,  ο κ. Δαρδαμανέλης γνωρίζοντας και τις αθλητικές προτιμήσεις του προέδρου,   του πρόσφερε μια μάσκα  προσώπου με τη σφραγίδα της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας «Ηρακλής».

Μπορεί η μάσκα να «κόβει» την οπτική επαφή και την αντίδραση στα ερεθίσματα του προσώπου, φαίνεται όμως ότι αποκτά τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Οι δύο άνδρες στη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν θέματα που αφορούν την διαχείριση απορριμμάτων  τις προοπτικές  που υπάρχουν, ενώ συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο   να μεταφέρει ο Δήμος Καλαμαριάς  τα στερεά απόβλητα στον  Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Αγίου Παύλου, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητα, Πρασίνου και Ανακύκλωσης Στέλιος Ματσαρίδης.

Ειδήσεις - Ο Μιχάλης Γεράνης φορά μάσκα... | Palo.gr

Back to Top