Asvestochori Club: “Ποιοι εκπροσωπούν τον Σύλλογο;…”

Καίρια ερωτήματα για το θέμα του χειρισμού της επανεκκίνησης, θέτει ο Σύνδεσμος των Ηρακλέιδέων του Ασβεστοχωρίου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ανακοίνωση και η ανάρτηση του Asvestochori Club:

«Ως σύνδεσμος θα θέλαμε να πάρουμε θέση, στον βαθμό που μπορούμε, για όσα συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ μας.

Μετά από κάποιες συναντήσεις, η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ εξέλεξε μια επιτροπή η οποία ανέλαβε να τελειώσει την ήδη προχωρημένη τότε περίπτωση της ομάδας της Τρίγλιας. Όπως θα γνωρίζετε όλοι η υπόθεση αυτή δεν τελείωσε θετικά για 2ο συνεχόμενο καλοκαίρι!!! Με πρωτοβουλία της Αυτόνομης θύρας 10, έγινε σχεδόν την επόμενη μέρα της αρνητικής εξέλιξης μια συνάντηση στην οποία κληθηκαμε οι φορείς του συλλόγου κ η συγκεκριμένη επιτροπή ώστε να μάθουμε γιατί τελικά δεν τελείωσε θετικά η τόσο εύκολη (όπως μας παρουσιάστηκε) περίπτωση της Τρίγλιας κ να δούμε την επόμενη μέρα. Στο κάλεσμα αυτό δυστυχώς ανταποκριθηκαν μόνο οι φορείς του συλλόγου κ προς τιμήν τους ο κ. Γερανης, ο κ. Μαρμάρινος και ο νομικός κ. Γιαμπαστος!!!! Τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής όχι μόνο δεν έκαναν τον κόπο να έρθουν αλλά από εκείνη την ημέρα αγνοείται η τύχη τους!!! Γιατί άραγε;;;;

Στην συγκεκριμένη μάλιστα συνάντηση πληροφορήθηκαμε για τις κινήσεις που έχει κάνει ένας Ηρακλειδέας για περίπτωση άλλης ομάδας. Συγχρόνως ακούσαμε και ακούμε κάθε μέρα και για συζητήσεις με διάφορες ομάδες ανθρώπων του ΗΡΑΚΛΗ!!! Και κάπου εδώ ρωτάμε εμείς. ΠΟΙΟΣ/ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΎΝ ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ;;;; ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΉ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΊΠΕ ΕΚΕΊΝΗ ΤΗΝ ΗΜΈΡΑ Ο κ. ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ Ή ΟΧΙ;;; ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΟΙΟΣ/ΟΙ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ;;; Το σταματάμε εδώ προς το παρόν!!! Θα επανέλθουμε εφόσον χρειαστεί, που είμαστε σίγουροι ότι θα χρειαστεί!!!

Καλούμε λοιπόν την επιτροπή να καλέσει… εχθές τους φορείς του ΗΡΑΚΛΗ ώστε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα που αφορούν κυρίως την ΙΣΤΟΡΙΑ και την ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΎ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ!!! Άμεσα, εχθές, σήμερα!!! Μην μας βάζετε στο παιχνίδι του κλεφτοπολεμου γιατί είναι σίγουρο ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ….»

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top