ΚΑΕ: Σε κυκλοφορία τα υποστηρικτικά διαρκείας!

Ο μπασκετικός Ηρακλής ανακοίνωσε τη διάθεση των διαρκείας στήριξης και αξίζει τη συμπαράσταση του κόσμου του, ανεξαρτήτως των ιδιαίτερων συνθηκών, που διαμορφώνει η πανδημία…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η αναλυτική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

Στις δύσκολες στιγμές που όλη η χώρα αλλά και η Υφήλιος βιώνουν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 αφουγκραζόμενη την τεράστια “δίψα” του κόσμου της Ομάδας για συμπαράσταση και στήριξη σε μια απαιτητική, από κάθε άποψη, σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης του πρώτου “πακέτου” των εισιτηρίων Στήριξης-Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. 

Σε αυτό περιλαμβάνονται εισιτήρια για τους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου έναντι του συμβολικού τιμήματος, στήριξης της προσπάθειας, των 200 ευρώ. Τα εισιτήρια αυτά θα διατεθούν εντός των επόμενων ημερών στους φιλάθλους μας, με δεδομένο τα μέτρα περιορισμών εισόδου στο γήπεδο μας λόγω της πανδημίας.

 

Αυτοί, και αναλόγως των τελικών μέτρων που θα ανακοινωθούν από την κυβέρνηση, θα έχουν δικαίωμα εισόδου στους αγώνες. Σε περίπτωση μη άδειας εισόδου σε κανέναν φίλαθλο, για όλη τη σεζόν, οι κάτοχοι θα έχουν δικαίωμα εισόδου για τη μεθεπόμενη σεζόν 2021-2022. 

 

Σε περίπτωση που επιτραπεί η είσοδος σε όλους τους φιλάθλους τότε οι κάτοχοι αυτού του “σπέσιαλ” πακέτου θα λάβουν θέσεις στις κερκίδες διακεκριμένων θέσεων του Ιβανωφείου, όπως πέρσι (Θύρα VIP-2 τμήμα Κ, Θύρα 2 κλπ).

 

Φέτος θα διατεθούν, με τα ίδια προνόμια, και οι Κάρτες VIP και Court Side Seats, έναντι 500 και 1000 ευρώ, με προτεραιότητα στους περσινούς κατόχους.

 

Παράλληλα θα διατεθούν Κάρτες Στήριξης-Διαρκείας για τις υπόλοιπες κερκίδες έναντι 100 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν δικαίωμα εισόδου όταν ανοίξουν τα γήπεδα. 

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Θύρες 1, 6-7: 100 ευρώ (Κάρτα στήριξης, Συνδέσμων)

Θύρες 2, Επισήμων τμήμα Κ και Φ: 200 ευρώ (προτεραιότητα εισόδου)

Θύρα VIP Δερμάτινα καθίσματα: 500 ευρώ (προτεραιότητα εισόδου)

Court Side Seats: 1000 ευρώ (προτεραιότητα εισόδου)

 

Οι περσινοί κάτοχοι έχουν δικαίωμα κράτησης μέχρι 5/8 για ανανέωση της Κάρτας τους.

 

Ανακοινώσεις για Παιδικό εισιτήριο, ευπαθείς ομάδες, βετεράνους, δικαιούχους εισόδου ΓΓΑ, ΣΕΠΚ κτλ θα εκδοθούν σύντομα και με βάση τις εξελίξεις στην πανδημία.

 

Ευχή όλων μας είναι να περάσει σύντομα όλη αυτή η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε και να είμαστε όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας Oμάδας χωρίς περιορισμούς.

 

Οι θέσεις θα αφορούν σε όλο το γήπεδο – τηρουμένων και των προβλεπόμενων αποστάσεων – και αναλόγως των μέτρων όταν αρχίσει η σεζόν θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση και χωροθέτηση. 

 

Για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες θα υπάρξει ξεχωριστό και μεμονωμένο εισιτήριο εισόδου και ανάλογη ενημέρωση σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του BCL ή του FEC.

 

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες

 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ κάνει και φέτος μια μεγάλη προσπάθεια για να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων του απαράμιλλου κόσμου και φυσικά έναντι της Ιστορίας του. Ίσως μεγαλύτερη από ποτέ, με βάση τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα λόγω και της πανδημίας.

 

Σε αυτήν την προσπάθεια, όπου ήδη φαίνονται τα πρώτα δείγματα με τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, σας θέλουμε δίπλα μας, με την κατανόηση των προβλημάτων που δυστυχώς δημιουργεί σε όλους μας η όλη κατάσταση.

 

Σας καλούμε στους δύσκολους καιρούς να αποδείξουμε και πάλι, όλοι μαζί, πως και πάλι μπορούμε να τα καταφέρουμε! 

 

Οι προεγγραφές για τη δική σας Κάρτα Στήριξης αρχίζουν τη Δευτέρα και ώρα 10.00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο Ιβανώφειο και σύντομα θα λειτουργήσει και το σύστημα της ΚΑΕ στο ticketmaster.gr. Οι κάτοχοι λαμβάνουν απόδειξη και με αυτήν θα προσέλθουν σύντομα να λάβουν τις Κάρτες τους. Μπορείτε να κάνετε και κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα GR6001102120000021200492128 και να προσκομίσετε το καταθετήριο, ενημερώνοντας την ΚΑΕ, για να εξασφαλίσετε την Κάρτα σας.

 

Ώρες λειτουργίας των γραφείων της ΚΑΕ

Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-14:00, 18:00-21:00

Σάββατο 10:00-14:00

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-219233 (ώρες γραφείου) και στο iraklisbc@hotmail.com

 

 

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top