Δυνατά φιλικά για τον Ευρωπαίο Ηρακλή! – Αρχίζει η προετοιμασία

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Περιστέρι θα τεθούν – μεταξύ άλλων – αντίπαλοι του Ημίθεου κατά την περίοδο της προετοιμασίας.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η αναλυτική ενημέρωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

Η σεζόν αρχίζει νωρίτερα φέτος για την Ομάδα μας, γι΄αυτό και στόχος είναι να παρουσιαστεί έτοιμη εγκαίρως για τους προκριματικούς του Basketball Champions League (15/9) και κατόπιν για τις υποχρεώσεις στη Basket League και στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Με αυτό το δεδομένο η προετοιμασία μας θα αρχίσει επισήμως στις 8 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο, στο Ιβανώφειο. Από τις 5/8 θα αρχίσουν οι αφίξεις των παικτών (Μπόουλιν, Τσίλντρες κ.α.), θα αρχίσουν οι ιατρικοί έλεγχοι και οι εργομετρικές εξετάσεις και στις 6/8 θα γίνει μια πρώτη συγκέντρωση των αθλητών.

Οι αφίξεις των αθλητών θα συνεχιστούν στο ίδιο διάστημα και αναμένεται να ολοκληρωθούν 11-14 Αυγούστου, με την έλευση του Ολίβιερ Χάνλαν και του Σκοτ Σαγκς. Τότε θα ανακοινωθεί αν θα γίνει, λόγω κορονοϊού, και η επίσημη “ανοικτή” προπόνηση για να δει ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ από κοντά τους νέους αθλητές. 

Παράλληλα έχει ήδη προγραμματιστεί σειρά φιλικών αγώνων προετοιμασίας με ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και Περιστέρι, ενώ το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με άλλα φιλικά εν καιρώ, μέχρι και την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top