Τουτζιάρης: “Θετικό το κλίμα για Ηρακλή Αμπελοκήπων, εφόσον…”

Η προϋπόθεση ανόδου της ομάδας των Αμπελοκήπων στη Γ΄ Εθνική, η αναδιάρθρωση και η τοποθέτηση του μέλους της επιτροπής επανεκκίνησης του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, Φάνη Τουτζιάρη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα υπογράμμισε ο Φάνης Τουτζιάρης στο Metropolis 95,5:

«Η ανεπιτυχής προσπάθεια με την Τρίγλια θα ήταν ιδανική η λύση αν γινόταν αναδιάρθρωση. Κάποιοι που έλεγαν Γ’ Εθνική με όλα τα χρέη, τελικά, κατάντησαν τον Ηρακλή στο Γ’ τοπικό. Υπάρχει αβεβαιότητα, ακούμε διάφορα. Κάποιοι ψάχνουν λύσεις, ο κ. Λεονίδης εξέφρασε ενδιαφέρον μέσω τηλεφώνου, αλλά πρέπει να αποδείξει το πρακτικό της υπόθεσης, μακάρι ο άνθρωπος να είναι άριστος. Δεν τον ξέρω, ό,τι ακούω από τα Μέσα. Ο Ηρακλής προς το παρόν βαδίζει στο πουθενά» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Εκείνη την στιγμή, με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, υπολογίζαμε κάτι άλλο. Ήμασταν σίγουροι ότι όλοι θα βοηθούσαν. Κάποιοι, όμως, είπαν να συνεχίσουμε στον δρόμο των χρεών και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν βαρίδιο χωρίς πάτο. Έγιναν κάποιες παράλογες κινήσεις και ξαφνικά ο Ηρακλής αντί βρει ομαλό, βρήκε ανώμαλο δρόμο. Τότε δεν είχε κόστος η ιστορία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, αλλά αν μιλάμε για το παρελθόν θα μιλάμε δύο ώρες». Τόνισε ότι: «Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων είναι στην Α1. Θα ανέβει στην Γ’ Εθνική αν γίνει αναδιάρθρωση, αλλά εδώ δεν ξέρουμε σε 15 μέρες ποια ομάδα θα είναι σε ποια κατηγορία. Ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή Αμπελοκήπων είναι Ηρακλής, έρχεται στους βετεράνους, δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν ξέρουμε που θα βαδίσουμε, όλα στον Ηρακλή είναι σε μία ομίχλη. Κάποιοι μάλλον θέλουν να συντηρηθεί».

Σχετικά Άρθρα

“Στα όπλα” οι “παλιοσειρές” του οπαδικού κινήματος για αδειοδότηση και Καυτανζόγλειο!

Ποδόσφαιρο

Back to Top