Ενισχύθηκε με τον Μπράντον Ρόζελ ο Κεραυνός

Ο ευρωπαϊκός αντίπαλος του Ηρακλή αναμένεται να εμφανιστεί ενισχυμένος…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Τον δύο φορές MVP της Σουηδίας, Μπράντον Ροζέλ απέκτησε ο Κεραυνός Στροβόλου για τις θέσεις των γκαρντ.

Με την φανέλα της Λουλέα ο Ροζέλ πέρυσι είχε 22 πόντους και 5 ασίστ και θα είναι η τελευταία κίνηση των Κύπριων μετά τους Αχμάντ Ρόρι και Άντρε Γουίλιαμσον, ενώ στην ομάδα παραμένει ο Άντονι Κινγκ ο οποίος έχει Κυπριακό διαβατήριο.

Αναλυτικά:

Ένας πρωταθλητής για τους πρωταθλητές!!

Ο Μπράντον Ροζέλ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με τη Σουηδική Λουλέα “BC Lulea” ενώ είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος καλαθοσφαιριστής της χρονιάς δύο φορές.

Ο αμερικανός αγωνίζεται ως “combo guard” με έφεση στο σκοράρισμα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 22 πόντους ενώ είχε και 5 ασσίστ.

Πρόκειται για ένα έμπειρο καλαθοσφαιριστή ο οποίος πέρασε από το μικροσκόπιο του Λείβα και στο παρελθόν ωστόσο δεν κατέστη δυνατή η ένταξη του στο ρόστερ προηγουμένως.

Ο Ροζέλ αγωνίζεται ως “shooting” γκάρντ αλλά μπορεί να δώσει και λύσεις ως πόϊντ γκάρντ. Διακρίνεται για το μακρινό του σουτ και μπορεί επίσης να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του.

Πέραν από τη Σουηδία είχε αγωνιστεί επίσης σε άλλες χώρες της Ευρώπης όπου κατέκτησε αρκετούς τίτλους και αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος για την ένταξη του στο ρόστερ.

Η εμπειρία του στον πρωταθλητισμό και οι ηγετικές του ικανότητες πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της!

Πηγή: basketplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top