- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Όχι” από τον Α.Σ. Τρίγλιας! Προς επανεκκίνηση από Γ΄ Εθνική ο Ηρακλής!

Η εκτίμηση του Στράτου Ευγενίου ότι, εφόσον συμφωνήσουν μαζί του στο θέμα του ΑΦΜ της ΠΑΕ οι ιθύνοντες του Ηρακλή, ο ίδιος θα κατορθώσει να πείσει τον ερασιτεχνικό φορέα της Τρίγλιας να συναινέσει, δεν επιβεβαιώθηκε.

Η γενική συνέλευση του Α.Σ. του Π.Ο. Τρίγλιας πραγματοποιήθηκε και έληξε πριν λίγο, με την παμψηφεί απόφαση να προχωρήσει η ποδοσφαιρική ομάδα της περιοχής ως ακριβώς έχει…

Ο Στράτος Ευγενίου επικοινώνησε με τους παράγοντες του Ημίθεου τονίζοντας ότι ο ίδιος παραμένει σταθερός στη συμφωνία και τους παραχωρεί την εταιρική ταυτότητα της ομάδας, για να εισπράξει την απάντηση από την πλευρά των τελευταίων ότι χωρίς τον έλεγχο του Ιδρυτικού Σωματείου, η επανεκκίνηση θα κολλήσει στο ζήτημα της αναβίωσης χρεών του παρελθόντος και συνεπώς θα είναι μάταιη.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, οι παράγοντες των “κυανολεύκων” στρέφονται άμεσα στη λύση της επανεκκίνησης από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (πολύ απλούστερη διαδικασία, χωρίς σύσταση ΠΑΕ και χωρίς πιθανότητα αναβίωσης παλαιών χρεών, όταν θα επανασυσταθεί ποδοσφαιρική εταιρεία με την άνοδο στη Β΄ Εθνική).

Εδώ, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι πέραν της επιλογής, που προσφέρει η “απορρόφηση” της φορολογικής ταυτότητας της Δόξας Κάτω Καμήλας Σερρών, οι ιθύνοντες του “Γηραιού” έχουν στραφεί και σε μία άλλη περίπτωση ομάδας, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι αυτή θα κατορθώσει να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στη νέα Γ΄ Εθνική, καθώς δεν έχει προβιβαστεί, τουλάχιστον σε πρώτη φάση…