Παρέχονται οι εγγυήσεις στον Ευγενίου – Αύριο (23/7) η καθοριστική επαφή

Θετικό το κλίμα στις διαπραγματεύσεις για την οριστική επανεκκίνηση του “κυανόλευκου” ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία βρίσκονται οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικού Ημίθεου με τον Στράτο Ευγενίου, στο θέμα της απόκτησης νέας εταιρικής ταυτότητας και επανεκκίνησης του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της νέας δεύτερης εθνικής κατηγορίας.

Το όλο ζήτημα “κολλούσε” στο πεδίο των οικονομικών εγγυήσεων, τις οποίες ζητεί ο μεγαλομέτοχος του Π.Ο. Τρίγλιας, όσον αφορά στα ανταλλάγματα για την παραχώρηση της φορολογικής ταυτότητας της ΠΑΕ, στην οποία είναι ιδιοκτήτης.

Όλα προδίδουν ότι αυτός ο σκόπελος παρακάμπτεται, καθώς οι παράγοντες του “Γηραιού” έχουν αποφασίσει να παράσχουν εγγυήσεις στον μεγαλομέτοχο της χαλκιδικιώτικης ΠΑΕ, μέσω προσωπικών δεσμεύσεών τους, εγγυήσεις τέτοιες, που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις τις άλλης πλευράς.

Υπό το πνεύμα αυτής της λογικής και με την προοπτική να λήξει θετικά το ζήτημα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μία ακόμη συνάντηση των δύο μερών – των νομικών επιτελείων τους παρόντων – αύριο, Πέμπτη 23/7, το βράδυ, με την ελπίδα ότι θα πρόκειται για την τελική επαφή, η οποία θα φέρει και την τελική συμφωνία…

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top