Η επίσημη ανακοίνωση για τον Πέτρο Γκαϊτατζή

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την παρουσία του 44χρονου κόουτς στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ.Πέτρο Γκαϊτατζή, που θα στελεχώσει το τεχνικό team της Ομάδας μας για τις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Του ευχόμαστε υγεία, τύχη και δύναμη! Καλώς ήλθες, κόουτς!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ

 

Ο Πέτρος Γκαϊτατζής γεννήθηκε στο Ράιτλονγκεν της Γερμανίας στις 20 Απριλίου του 1976. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, μιλάει Αγγλικά και είναι καθηγητής στο Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης, με το οποίο κατέκτησε το σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ το 2010.

 

Ο Κόουτς ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΠΑΟΔ το 1996 και συνέχισε στον Αχιλλέα Τριανδρίας, στη ΧΑΝΘ ως το 2004, όπου ήταν ασίσταντ στη Γ Εθνική Κατηγορία. Συνέχισε στη ΧΑΝΘ, όπου ήταν προπονητής στις ομάδες Παίδων και Εφήβων και ασίσταντ στην Ανδρική ομάδα στην Γ Εθνική, και το 2015 πήγε στο Ανατόλια, ενώ ήταν και υπεύθυνος της Ακαδημίας του Αγίου Παύλου. Με την ομάδα του Κολεγίου είχε πολύ καλή πορεία και κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Κατηγορία πέρσι, ενώ φέτος το οδήγησε στην ίδια κατηγορία με καλές εμφανίσεις. Από σήμερα είναι μέλος του τεχνικού team του ΗΡΑΚΛΗ.

 

Κόουτς, καλώς ήλθες στον ΗΡΑΚΛΗ! 

 

Κόουτς καλή τύχη και δύναμη…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top