Αυτόνομη Θύρα 10: “Όλοι για την Ελίνα…”

Πρωτοβουλία και προσκλητήριο ανθρωπισμού και κοινωνικής ευαισθησίας για ένα κοριτσάκι πέντε μηνών, από τον “κυανόλευκο” Σύνδεσμο…

Διάφορα

Η ανάρτηση της ΑΘ10:

Στα δύσκολα αυτά χρόνια τα οποία περνάει ο ΗΡΑΚΛΗΣ , το αίσθημα της αλληλεγγύης μεγαλώνει συνέχεια. Είναι κάτι το οποίο το έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας σε μεγάλο βαθμο. Έχουμε ζήσει έντονες και συγκινητικές στιγμές, η μια πρόκληση πιο μεγάλη από την άλλη και πάντοτε στο τέλος βγήκαμε νικητές.

Μια ακόμη πρόκληση έρχεται τώρα μπροστά μας….Η 5 μηνών Ελίνα πρόκειται να δώσει μια μεγάλη μάχη και μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ δίπλα της. Χρειάζεται άμεση επέμβαση στα μάτια καθώς πάσχει από συγγενή καταρράκτη για να μπορέσει στο μέλλον να βλέπει ΟΛΟΥΣ αυτούς από τη μεγάλη οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ που τη βοήθησαν.

Εμείς από τη μεριά μας ανακοινώνουμε ότι από αύριο Τρίτη 21/7 θα υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ μας, καθώς και στα γραφεία του ΓΣ.

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ αλλά και όλους όσους συνεχίζουν να αισθάνονται άνθρωποι, να βοηθήσουν να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός.

Ελίνα μην φοβάσαι τίποτα ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ…

Back to Top