- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ζιάγκος για Καββαδά: “Βασίλη, εδώ να μείνεις…”

Μία ακόμη σημαντική αναφορά του Βαγγέλη Ζιάγκου, κατά την διαδικτυακή παρουσίασή του, ως νέου κόουτς του “Γηραιού”, ήταν και αυτή για την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά.

“Θέλουμε τον Βασίλη στην ομάδα. Μετά από 1,5 σχεδόν χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης, το παιδί κατάφερε και έκανε μία εξαιρετική σεζόν, μέσα από τη σκληρή δουλειά και το πείσμα του.

Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι στον Ηρακλή του δίνεται η μεγάλη ευκαιρία για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, καθώς τη νέα αγωνιστική περίοδο θα υπάρχει και η πρόκληση της Ευρώπης.

Τον καλούμε να παραμείνει, ώστε να πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Σε κάθε περίπτωση, για τον Βασίλη, ο Ηρακλής συνιστά την πιο κατάλληλη επιλογή”, υπογράμμισε ο “κυανόλευκος” τεχνικός.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος επεσήμανε ότι είναι προετοιμασμένος και για το αρνητικό σενάριο στο συγκεκριμένο θέμα (το να μην παραμείνει ο διεθνής σέντερ), διαθέτοντας “plan B” και “plan C”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, καθώς ήδη έχει ερευνήσει την αγορά και για επιλογή σέντερ από τη ξένη αγορά…