- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο Χάνλαν, προτεραιότητα του Ζιάγκου για τη θέση “2”

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν έκρυψε, κατά τη διαδικτυακή συνέντευξη της παρουσίασής του, ότι βασικός στόχος του σχεδιασμού του είναι η συγκρότηση ενός διδύμου Μπόουλιν – Χάνλαν στην περιφερειακή γραμμή της νέας ομάδας των “κυανολεύκων”.

“Είναι δεδομένο ότι ο Ηρακλής την περασμένη σεζόν είχε πρόβλημα στη θέση “1”, καθώς ο Χάνλαν είναι σούτινγκ γκαρντ και ο κάθε παίκτης μπορεί να αξιοποιηθεί τα μέγιστα μόνο όταν αγωνίζεται στη θέση, που του ταιριάζει.

Πήραμε τον Μπόουλιν, που είναι ένας κλασικός οργανωτής, με μεγάλες δυνατότητες στο σκοράρισμα και θα ήταν ευχής έργον το να έχουμε δίπλα του στο “2” έναν ικανότατο επιθετικό παίκτη, όπως ο Χάνλαν.

Ελπίζουμε να καταφέρουμε να τον πείσουμε να παραμείνει στην ομάδα, όμως τίθεται και ζήτημα μπάτζετ”, τόνισε για τη συγκεκριμένη περίπτωση ο 44χρονος τεχνικός.

Οι διαπραγματεύσεις με τον 27χρονο γκαρντ συνεχίζονται, με την ελπίδα ότι θα μειώσει τις απαιτήσεις του, σε βαθμό που ο Ημίθεος θα κατορθώσει να ανταποκριθεί.

Σε διαφορετική περίπτωση, η τεχνική ηγεσία θα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλη επιλογή, με την υποσημείωση ότι ο Τζαμάλ Σούλερ να παραμένει – προς το παρόν – διαθέσιμος στη μεταγραφική αγορά…