- Bluearena - https://bluearena.gr -

Το τοπικό ντέρμπι των προημιτελικών και η γραπτή δήλωση…

Η ανάρτηση της Ακαδημίας Μπάσκετ του Ηρακλή:

Η Ομάδα μας δεν τα κατάφερε παρά τη μεγάλη προσπάθεια στο τέλος για ανατροπή μιας σημαντικής διαφοράς και ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης Εφήβων με 74-65 από τον ΠΑΟΚ. Ο 2ος και καθοριστικός αγώνας θα γίνει στο Ιβανώφειο, την Τρίτη. Η ομάδα μας μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από 23 πόντους στους 5 (70-65), 1:40 πριν τη λήξη, αλλά στο τέλος δύο λεπτομέρειες έφεραν τη διαφορά στους 9.

Ημίχρονο: 44-33. Τελικό: 74-65

Διαιτητές: Θεοδώρου-Καντερές

ΠΑΟΚ (Τζώρας-Σταυρόπουλος): Κατσαμούρης 13(1), Φαρχάτ 2, Μητρόπουλος 15(2), Τανούλης 13, Καραγιαννίδης 11, Κώνστας, Χαρίτογλου 12(2), Αστεριάδης, Κόνσουλας 11.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Τσάικος-Γεροφώτης): Παπαμαργαρίτης 12(2), Κυλαντωνίδης 13(2), Γιανναράς, Πετανίδης 10, Μαστροδημήτρης 1, Βαφειάδης 4, Φίλλιος 14, Μακαντάσης 4, Μαυρίδης 4, Δημαλής, Ζάγκας.

Αναφορικά με ένα περιστατικό στο σημερινό παιχνίδι με τον αθλητή μας Γιώργο Μαστροδημήτρη ο υπεύθυνος της Ακαδημίας μας, Χρήστος Παπαδούλης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Με τον Γιώργο μας συνδέει σχέση «πατέρα γιου», είναι ήδη από φέτος μέλος του προπονητικού μας επιτελείου στις μικρές ηλικίες και του έχω σταθεί προσωπικά όπως και όλη η ομάδα στους τραυματισμούς που είχε φέτος.

Πάνω στην ένταση του αγώνα κι αφού τον είδα θυμωμένο – απογοητευμένο και σε σημείο όπου η ομάδα μας έμενε πίσω στο σκορ προσπάθησα με λάθος τρόπο να τον συνεφέρω. Η οικογένεια μας είναι τόσο δυνατή που και στα λάθη παραμένει ενωμένη.

Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει για εμάς στον ΗΡΑΚΛΗ «Ακαδημία» και ζήτω συγνώμη αν βγήκε λάθος μήνυμα από το βίντεο του αγώνα. Οι αξίες του Συλλόγου μας παραμένουν ψηλά, τα παιδιά μας είναι για εμάς «θησαυρός» και θα είμαστε πάντα δίπλα τους.

Ο Γιώργος είναι ένα απίστευτο παιδί, όπως όλα τα παιδιά μας, στα αποδυτήρια ζητήσαμε αμφότεροι συγγνώμη και όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια για τον αγώνα ρεβάνς της Τρίτης, αλλά και για την ανάδειξη νεαρών παικτών, αλλά και την μεταλαμπάδευση των αξιών του ομαδικού αθλητισμού, υγιή άμιλλα, πειθαρχία προς τις οδηγίες του προπονητή και συνεργασία με τον συμπαίκτη! Προχωράμε…”.