Σταύρος Μυκονιάτης και Πέτρος Γκαϊτατζής, οι συνεργάτες του Ζιάγκου

Εξαιρετικό το νέο τεχνικό team του μπασκετικού Ηρακλή, καθώς δίπλα στον νέο κόουτς θα βρίσκονται ένας πολύ έμπειρος προπονητής και ο μέχρι πρότινος head coach του Ανατόλια, ο οποίος θεωρείται από τους πλέον ανερχόμενους στον χώρο.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Με ισχυρό δίδυμο assistants στο πλευρό του θα καθίσει στον πάγκο του Ηρακλή ο Βαγγέλης Ζιάγκος, με τον 44χρονο τεχνικό να έχει επιλέξει ένα δίδυμο τεχνικών συνεργατών υψηλού επιπέδου.

Όπως αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως από την ΚΑΕ, οι άμεσοι συνεργάτες του θα είναι ο Σταύρος Μυκονιάτης και ο Πέτρος Γκαϊτατζής.

Ο 49χρονος Σταύρος Μυκονιάτης έχει διαγράψει μία σημαντικών εμπειριών προπονητική καριέρα, καθώς, μετά τα πρώτα βήματά του στον χώρο, “εγκαταστάθηκε” στο Ρέθυμνο, του οποίου επί σειρά ετών αποτελεί μόνιμο στέλεχος του τεχνικού επιτελείου, ενώ διετέλεσε και πρώτος προπονητής της κρητικής ομάδας. Μάλιστα, έχει συνεργαστεί στο πάγκο του Ρεθύμνου και με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, εξ ου και προέκυψε η επιλογή της συνεργασία τους στον Ημίθεο.

Μυκονιάτης: «Ξεμείναμε από συγκέντρωση» | infosport.gr

 

 

 

Ο Πέτρος Γκαϊτατζής υπήρξε πρώτος προπονητής του Ανατόλια τα τελευταία πέντε χρόνια και μάλιστα είναι ο τεχνικός, που πέτυχε να ανεβάσει στην Α2 την ομάδα. Είναι 44 ετών και θεωρείται από τους πλέον ανερχόμενους του χώρου της προπονητικής, καταγράφοντας δείγματα των ικανοτήτων του και στο πρωτάθλημα της Α2.

Προς παραμονή ο Γκαϊτατζής στο Ανατόλια | | Basketa.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top