- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η ΑΘ10 για τον Β. Μάγγο

Η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10:

Ήταν 14 Ιουνίου στο Βόλο όπου ο κρατικός μηχανισμός καταστολής «λειτούργησε» σωστά. Αυτή τη φορά ήταν ο 27χρονος Βασίλης Μάγγος που πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τους μπάτσους κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στην καύση σκουπιδιών. Από τον ξυλοδαρμό ο Β.Μάγγος απέκτησε σπασμένα πλευρά και ρήξη ήπατος. Ένα μήνα αργότερα στις 13 Ιουλίου ο Βασίλης φεύγει από τη ζωή.

Σε διαδικτυακή ανάρτηση του είχε γράψει: ” Οι ιδέες μας, όσους κι από μας αν σκοτώσουν, δε θα πεθάνουν ποτέ, θα κατοικούνε πάντα στα μυαλά των ελεύθερων ανθρώπων. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα εδώ, ενάντια σε κάθε τι που μας πνίγει και δεν μπορούμε ν’ ανασάνουμε, ενάντιά στο άδικο, για την ελευθέριά όλων μας, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Κι ας μην νικήσουμε πότε… Θα πολεμάμε πάντα !”

Με βάση τη κληρονομία αυτή που μας αφήνει ο Βασίλης καλούμαστε όλοι μας να πολεμήσουμε!!! Να πολεμήσουμε το άδικο και να προστατεύσουμε τον αδύναμο, να γίνουμε η ασπίδα σε κάθε τι δίκαιο!

Ενάντια σε αυτούς που χτυπάνε ηλικιωμένους με το γκλόπ τους χωρίς ίχνος ντροπής, σε αυτούς που ρίχνουν στο ψαχνό νεαρούς που τριγυρνάνε σε «απαγορευμένες περιοχές», σε αυτά τα καθιζήματα της κοινωνίας που πίσω από μια στολή νομίζουν ότι έχουν εξουσία στον ποίος πρέπει να ζήσει και ποίος όχι ανάλογα το χρώμα του δερματος του.!
Βέβαια σε αυτή τη σαθρή κοινωνία όπου τα συμφέροντα κινούν τα νήματα πιστεύοντας ότι θα αποκρύψουν την αλήθεια, κάνουν λάθος!!! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…στη μνήμη του Βασίλη. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μάθουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ για το ποια ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ βασάνισαν το Βασίλη.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια σου Βασίλη…εμείς θα συνεχίσουμε το δρόμο που χάραξες…!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ και ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ