Αναμονή για Καββαδά και Χάνλαν

Ο Καναδός γκαρντ θα αγωνιστεί μέχρι τις αρχές Αυγούστου σε μία Λίγκα του Καναδά και στο Ιβανώφειο αναμένουν την τελική απάντηση, όπως και αυτήν του διεθνούς Έλληνα σέντερ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκονται στον “Γηραιό”, όσον αφορά δύο κομβικές παρουσίες στο νέο ρόστερ, καθώς Βασίλης Καββαδάς και Ολιβιέρ Χάνλαν εκκρεμεί να απαντήσουν για το αν αποδέχονται να συνεχίσουν στην ομάδα.

Η απάντηση του διεθνούς Έλληνα σέντερ θα είναι κρίσιμη για τη διαμόρφωση των τελικών πλάνων του Βαγγέλη Ζιάγκου, λόγω της θέσης στην οποία αγωνίζεται και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

Ο Καναδός γκαρντ επέλεξε να περάσει ένα αγωνιστικό καλοκαίρι και θα λάβει μέρος σε μία Λίγκα του Καναδά, με την ομάδα Ottawa Blackjacks, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του στις 8 Αυγούστου.

Στο Ιβανώφειο αναμένουν από τον Χάνλαν την τελική απάντησή του στην πρόταση μειωμένων αποδοχών, που του έχει κατατεθεί , σε σχέση με την “option” του συμβολαίου του, η οποία προέβλεπε την αμοιβή των 200.000 δολαρίων.

Εφόσον ο Καναδός είναι οριστικά απορριπτικός, ο Ημίθεος θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου ξένου παίκτη για τον ρόλο του βασικού σούτινγκ γκαρντ (ο Χάνλαν υπολογίζεται στο “2”, μετά τη συμφωνία με τον Σκάιλερ Μπόουλιν, ο οποίος θα είναι ο βασικός οργανωτής).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top