Νέος “μαέστρος” ο Σκάιλερ Μπόουλιν (vid)

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος πιστεύει απίστευτα στον λευκό Αμερικανό πόιντ γκαρντ – Τι έχει σκεφτεί για περίπτωση διδύμου με Χάνλαν…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ένας εξαιρετικός bomber των ευρωπαϊκών γηπέδων αναμένεται να παραλάβει τη μπαγκέτα του μαέστρου στον νέο Ηρακλή του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Ο νέος κόουτς ποντάρει πολλά στον Σκάιλερ Μπόουλιν (32χρ. – 1,92), ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Δανία (Χόρσενς από το 2012 έως το 2015), Σουηδία (Σοντερντάλε 2015-16 με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα και αναδείχθηκε και MVP των τελικών), ενώ από το 2016 έως και φέτος αγωνίστηκε στην Γερμανία για λογαριασμό της Γκίσεν (2016-17), της Ιένα (2017-18) και της Βίρτζμπουργκ (2018-20).

Πρόκειται για ικανότατο οργανωτή και σκόρερ, τόσο από μακρινή απόσταση, όσο και μέσω διεισδύσεων.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Ζιάγκος θεωρεί τόσο εξαιρετική λύση τον λευκό Αμερικανό για τη θέση “1” στη βασική πεντάδα, ώστε στο ενδεχόμενο παραμονής του Ολιβιέρ Χάνλαν είχε προγραμματίσει τη μετατόπιση του Καναδού σε θέση “2” (ρόλο, που ο τελευταίος διαδραματίζει ίσως και καλύτερα από αυτόν του οργανωτή).

Πέρα από τον Μιχάλη Τσαϊράλη, λοιπόν, αναμένεται να ανακοινωθεί και ο Σκάιλερ Μπόουλιν, όταν θα αρχίσει το “μπαράζ” των καθημερινών ανακοινώσεων από την ΚΑΕ, κατά την τακτική του περσινού καλοκαιριού…

Τα… “κατορθώματα” του Αμερικανού στο πρωτάθλημα, που τελείωσε στη Γερμανία:

Σχετικά Άρθρα

Back to Top