- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μιχαήλ: “Καταπληκτική ομάδα ο Ηρακλής”

Ο Σάιμον Μιχαήλ μίλησε στο cyprusbasket.net:

«Καταρχάς είμαι χαρούμενος που και πάλι θα αγωνιστούμε στα προκριματικά του BCL αλλά και γενικότερα για την επανεκκίνηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, μετά από την πανδημία και το άγνωστο, που μας ανάγκασε να μπούμε…», τόνισε αρχικά και εξήγησε:

«Ο Ηρακλής είναι μια καταπληκτική ομάδα με ιστορία στην Ελλάδα και σε άλλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το γεγονός ότι θα ταξιδέψουμε Ελλάδα είναι πολυ θετικό γνωρίζοντας τους περιορισμούς και τα μέτρα στην μετα Κορονοϊό εποχή.

Έχουμε ξανά μια ευκαιρία να προχωρήσουμε στο BCL. Πολλά θα εξαρτηθούν απο το οικονομικό φυσικά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε ενα ανταγωνιστικό σύνολο»

Σχετικά με τον σχεδιασμό του Κεραυνού εν όψει της νέας σεζόν τόνισε: «Ήδη με κάποιες κινήσεις που έχουμε κάνει δείχνουμε να συναρμολογούμε το puzzle, ούτως ώστε να διεκδικήσουμε τίτλο και κάποιες καλές προκρίσεις. Θα αναφερθώ και συγκεκριμένα στην περίπτωση του Ραζή, ο οποίος είμαι βέβαιος πως έχει ό,τι χρειάζεται για να μας βοηθήσει να κυνηγήσουμε τους στόχους μας.

Τέλος αναμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη των εγχώριων διοργανώσεων και των νέων συνθηκών που θα ακολουθήσουν. Είμαι σίγουρος πως θα είναι μια σεζόν γεμάτη ενθουσιασμό και σκληρή δουλειά».